Олександр Пономарьов зробив зізнання про геїв: “За це мене можуть убити”
Олександр Пономарьов зробив зізнання про геїв: “За це мене можуть убити”

Олександр Пономарьов зробив зізнання про геїв: “За це мене можуть убити”

Музикант і народний артист України Олександр Пономарьов відверто розповів про своє ставлення до трансгендерів. Він припускає, що в нашому суспільстві за такі визнання його можуть вбити.

Про своє ставлення до друзів і колег-трасгендерів, а також про їх місце в суспільстві Пономарьов розповів в інтерв'ю, яке Він дав популярній блогерці Аліні Доротюк на її YouTube-каналі.

Незважаючи на свою традиційну орієнтацію, артист досить близько спілкується з трансгендерами

Олександр Пономарьов, який ніколи не приховував своєї сексуальної орієнтації, не один раз побував у традиційному шлюбі і не раз був підозрюваний журналістами в романтичних зв'язках з молодими співачками, зробив несподіване зізнання про своє ставлення до трансгендерів. Пономарьов каже, що серед його друзів і його оточення в шоу-бізнесі є чимало людей нетрадиційної сексуальної орієнтації. Він їх любить і поважає. Але не розуміє, навіщо їм та іншим представникам ЛГБТ спільноти афішувати свою причетність до трансгендерів.

На таке визнання, яке дещо випадає з мейнстріму, Аліна вивела співака своїм питанням, з ким він планує записати свою наступну пісню: з чоловіком або з жінкою.

"З трансгендером!"- жартома відрубав артист і тут же був атакований іншим питанням на цей рахунок.

Не розуміє, навіщо геям ходити парадами 

Блогер поцікавилася, як взагалі Пономарьов ставиться до гомосексуалів і взагалі до всіх людей нетрадиційної сексуальної орієнтації.

Скріншот з інтерв'ю

"Я - погано. Нехай мене після цього називають як хочуть. Я вважаю, що це неправильно, неприродно, назвемо це так, - відпарював артист, але відразу ж схаменувся: - я не засуджую цих людей. Скажу більше: я їх поважаю і люблю. Серед моїх друзів і людей, з якими я навіть працюю, є багато людей, які мають відношення до цих".

Але незважаючи на це, Олександр Пономарьов не розуміє, навіть таким людям ходити парадами і всіляку випинати свою нетрадиційну орієнтацію. Йому тим більше не подобається, що це подається як норма суспільству і, особливо, дітям. Для когось, звичайно, це є нормою, але не слід її поширювати і агресивно прищеплювати традиційній більшості, що зараз, на його думку, робиться в Україні. Тому він вважає недоречними всі ті паради та інші масові прояви нетрадиційності.

"Але ж звичайні люди, умовно кажучи, не ходять парадами", - справедливо зауважив Пономарьов.

Втім, випустивши пар з приводу цієї проблеми, співак тут же вирішив, що, мабуть, висловився занадто непримиренно і попросив блогерку згладити гострі кути в його інтерв'ю.

"Неправильно сказав, зараз за це мене можуть вбити. Краще виріжте це", - дав задній хід Пономарьов.

Нагадаємо, " Моя улюблена Страшко": представили українську версію Каті Пушкарьової з "Не родись вродливою".

Також раніше ми повідомляли про те, як суд виніс вирок скандальній учасниці "Пацанок": ховала в ліфчику.

 Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом