Від коронавірусу помер відомий режисер, працював з МакSим, Алсу, Шевчука і "Сплін"
Від коронавірусу помер відомий режисер, працював з МакSим, Алсу, Шевчука і "Сплін"

Від коронавірусу помер відомий режисер, працював з МакSим, Алсу, Шевчука і "Сплін"

У московській клініці помер від ковіда відомий кліпмейкер Вадим Шатров. Вадим бився з ковідом і вже, здавалося, виходив з цієї сутички переможцем. Про це він писав у своєму Facebook. Однак в ніч на 29 червня його не стало.

Про смерть 45-річного режисера повідомила його дружина Жанна Карабалаєва.

Молода дружина Шатрова також лежить в ліжку з ковидной пневмонією

Жінка повідомила, що Вадима не стало вночі, і вона абсолютно пригнічена, так як знаходиться вдома одна з п'ятирічною дочкою. До того ж, у неї самої розпал коронавірусної інфекції, вона лежить вдома з пневмонією. Жанна не в силах кудись бігти, щось організовувати, комусь дзвонити. Та й сама вона ніколи раніше не стикалася так близько зі смертю. Тому просто не знає, що робити.

Жанна Карабалаева

"Сьогодні під ранок помер мій чоловік Вадим. Ураження легень 55%. Друзі. Я перебуваю в незрозумілій для мене ситуації... Ковид прийшов в мою сім'ю і забрав у нас з Софі Вадима!  Я жодного разу в житті не була в такій ситуації.  Як себе вести і що робити не розумію",- повідомила вдова.

Вона також написала, що буде рада будь-якої конкретної допомоги: як матеріальної, так і з організацією похорону. На її прохання тут же відгукнулися люди - і ті, хто знав Вадима Шатрова особисто, і ті, хто не був знайомий з їх сім'єю, проте цінував Шатрова за його творчість.

Вадим Шатров був режисером кліпів багатьох російських зірок. У нього знімалися Алсу, Шевчук, "Сплін", МакЅим і багато інших знаменитостей. До речі, співачка МакЅим і сама нині знаходиться на хиткій межі між життям і смертю, і теж через ковіда.

Вадим Шатров був упевнений, що видирається зі своєї недуги

Вадим Шатров у лікарні

Кліпмейкер повідомив про свою хворобу в Facebooк 22 червня. Того дня режисер написав, що знаходиться на самій передовій у боротьбі між життям і смертю.

"Якщо виживу-буде нове життя, - написав він того дня і тут же з іронією людини, впевненого у власному безсмертя, додав: - підкралося звідки не чекав. Пошліть промінчиків, прах якщо що, над морем, самі знаєте".

А останній запис в його акаунті зроблено за три дні до смерті, 26 червня: "сьогодні вночі помер сусід по палаті... людина просто вирішила, що пожив своє і вже пора. А байдужість під'їхала на замовлення. А я вибираю жити".

Але, на жаль, життя не вибрала його.

Нагадаємо, що днями у Росії п'яні депутати партії Путіна врізалися в човен з сім'єю-молодий батько загинув.

Також деякий час назад помер Володимир Шаталов-найстаріший у світі учасник космічних польотів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом