В Артема Бесєдіна перелом і пошкодження зв'язок: про футбол доведеться забути
В Артема Бесєдіна перелом і пошкодження зв'язок: про футбол доведеться забути

В Артема Бесєдіна перелом і пошкодження зв'язок: про футбол доведеться забути

29 червня, в рамках 1/8 фіналу Євро-2020, відбувся футбольний матч Україна – Швеція, в ході якого український нападник Артем Бесєдін був серйозно травмований ударом прямою ногою одного зі шведських футболістів.

Сьогодні стали відомі результати обстеження пошкодженої ноги методом магнітно-резонансної томографії. Про це розповів головний лікар Київського "Динамо" Андрій Шморгун. Його загальні медичні висновки опублікували на офіційному сайті київського футбольного клубу.

Найчистіша червона картка

Український форвард Артем Бесєдін постраждав в ході початку контратаки української команди. Один зі шведських захисників Маркус Даніельссон вистрибнув у бік Бесєдіна, намагаючись зробити підкат. Однак замість цього він з великою силою потрапив прямою ногою прямо в коліно українському футболістові. 

Спочатку арбітр матчу показав шведу жовту картку, проте потім, переглянувши повтор моменту, суддя прийняв рішення видалити Маркуса Даніельссона з поля за цей грубий фол.

Суддя видаляє з поля шведського захисника Маркуса Даніельссона

На відновлення знадобитися приблизно півроку

За словами Шморгуна, удар прямою ногою призвів до гіпереекстензії (перерозгинання) колінного суглоба Бесєдіна. Це викликало множинні значні травми.

Момент травмування Артема Бесєдіна

"На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної зв'язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення",- розповів головлікар київського "Динамо".

При цьому він додав, що зараз вони консультуються з травматологами та хірургами щодо тактики реабілітації та лікування. За попередніми оцінками, на відновлення Беседіну знадобиться приблизно шість місяців.

Також раніше ми розповідали про що за "ліфчик" був під футболкою у Артема Довбика.

Нагадаємо, що Лариса Ніцой звинуватила в" зраді " Артема Довбика, який забив переможний гол на Євро-2020.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом