Не всі вболівальники потраплять на матч Україна — Англія: МЗС Італії анулювало квитки
Не всі вболівальники потраплять на матч Україна — Англія: МЗС Італії анулювало квитки

Не всі вболівальники потраплять на матч Україна — Англія: МЗС Італії анулювало квитки

Поєдинок Україна-Англія в рамках 1/4 фіналу Євро 2020 відбудеться на 72-тисячному Олімпійському стадіоні в Римі вже 3 червня. Початок заплановано на 22: 00 за київським часом.

Частина вболівальників не зможуть потрапити на матч через дотримання карантинних обмежень владою Італії. Про це повідомляється на сайті уряду держави.

Футбол в карантин

Союз європейських футбольних асоціацій підтримав рішення уряду Італії і схвалив ініціативу Департаменту громадської безпеки Міністерства внутрішніх справ анулювати частину квитків на матч Україна – Англія.

У МЗС Італії відзначили, що анулювали усі квитки, куплені британцями після 28 червня.

Обмеження вводяться з метою протидії поширення коронавірусної хвороби. Зазначимо, зараз епідеміологи відзначають зростання захворюваності в Італії. Крім того, згідно з діючими в країні правилами, футбольні фанати, які прибули з Великобританії, а також вболівальники, які подорожують транзитом через Лондон, повинні будуть самоізолюватися на 5 днів.

Тренування української збірної

Україна на Євро

Україні вдалося вийти в 1/4 фіналу Євро 2020 завдяки перемозі над збірною Швеції. Нагадаємо, вирішальний гол вдалося забити Артему Довбику. У доданий час він зробив рахунок 2:1.

Незважаючи на успіх української команди, поки букмекери віддають перевагу британській збірній. Зокрема, перемога України оцінюється коефіцієнтом 9,00, нічия - 4,50, перемога Англії - 1,44.

Своїми очікуваннями від майбутнього матчу поділився президент УАФ Андрій Павелко.

Андрій Павелко

За його словами, українська збірна показала всій Європі, що Україна може скласти серйозну конкуренцію на чемпіонаті. Павелко додав, що кожен виступ національної команди відкриває нову сторінку в історії українського футболу.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Артем Бесєдін більше не зіграє на Євро-2020: суперник ледь не відірвав йому ногу.

Також ми писали, що Лариса Ніцой звинуватила у "зраді" Артема Довбика, який забив переможний гол на Євро-2020.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом