У Харкові син нардепа-мільйонера потрапив у ДТП з дітьми: "Аж надто розмахував руками"
У Харкові син нардепа-мільйонера потрапив у ДТП з дітьми: "Аж надто розмахував руками"

У Харкові син нардепа-мільйонера потрапив у ДТП з дітьми: "Аж надто розмахував руками"

Син одного з найвпливовіших людей у Харкові Олександра Фельдмана потрапив у ДТП на вулиці Науковій.

Про це повідомляє Telegram-канал "Віха (Харків)".

Обставини ДТП

За словами очевидців, Range Rover, що належить Фельдману-молодшому, під час виїзду з парковки врізався в BMW, внаслідок чого постраждали діти Фельдмана.

Про їх стан не повідомляється.

Очевидці заявляють, що Олександр Фельдман бурхливо відреагував на те, що трапилося. Так, за словами свідків, чоловік кричав, "розмахував руками", дзвонив комусь по телефону.

Відомо, що після аварії правоохоронні органи запропонували Олександру пройти огляд на алкогольне або наркотичне сп'яніння.

Фото з місця події

Реакція сина чиновника на ДТП

Після ДТП Олександр Фельдман записав відеозвернення, в якому розповів про те, що трапилося. Так, за його словами, внаслідок аварії він отримав незначні гематоми, пошкодив плече.

Крім того, Фельдман заявив, що внаслідок аварії постраждали двоє дітей і няня, що знаходилися в авто на момент події. Бізнесмен розповів, що одна дитина була госпіталізована разом з нянею, яка також отримала травми.

«Поповзли чутки, що я був у несамовитому стані або напідпитку. Ось я спеціально для цього їду в патрульній машині на огляд. Вам бажаю залишатися уважними і їздити акуратно-так, як це роблю я. Дякую»,- сказав Олександр Фельдман.

Олександр Фельдман, скріншот з відео


Відомо, що в 2011 році авто з Олександром Фельдманом молодшим потрапляло в смертельну ДТП, в якій загинули 5 осіб. Аварія сталася біля міста Ізюм.

Нагадаємо, Олександр-молодший є сином народного депутата України IV, V, VI, VII, VIII і IX скликань, політичного і громадського діяча, бізнесмена і мільйонера єврейського походження Олександра Фельдмана.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що у Києві роми всім табором намагалися відбити винуватців ДТП, в якому постраждала жінка з дитиною.

Також ми писали, що рекордсменка України Катерина Долган загинула: вперше відомі причини ДТП.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом