Матч Італія - Іспанія. Уже відомо, хто переможе: "Аби обійшлося без крові"
Матч Італія - Іспанія. Уже відомо, хто переможе: "Аби обійшлося без крові"

Матч Італія - Іспанія. Уже відомо, хто переможе: "Аби обійшлося без крові"

Італія зустрінеться з Іспанією в Лондоні на стадіоні "Уемблі" в рамках 1/2 Євро-2020 вже о 22:00 6 липня.

Про це повідомляє портал Футбол.UA.

Чого очікувати від гри

Футбольні фанати очікують від протистояння Італії та Іспанії справжніх видовищ, відзначаючи, що обидві збірні є одними з найсильніших в європейському футболі.

Так, користувачі навіть побоюються конфліктів із застосуванням грубої фізичної сили. Вболівальники згадують, як у 1994-му році італійський захисник Мауро Тассотті зламав ліктем ніс іспанському півзахиснику Луїсу Енріке. Тоді суддя відсторонив Тассотті на 8 ігор Кубка світу, що стало своєрідним антирекордом у турнірі.

Гравці команди Італії

Користувачі відзначають, що Луїс Енріке, який займає пост головного тренера збірної Іспанії, про інцидент не забув, і на майбутньому матчі спробує "покарати" Італію за проступок Тассотті.

Прогнози експертів

Букмекери відзначають, що команди покажуть рівне протистояння. Зазначимо, обидві команди лідирують на Євро-2020 за забитими м'ячами. Причому їм вдалося побити свої ж рекорди - 11 голів у Італії, 12-у Іспанії.

При цьому збірна Італії не програвала в 32-ух матчах поспіль і перемагала в 13-ти матчах поспіль. Відомо, що Італія втратила найшвидшого гравця турніру – Леонардо Спінаццола, тоді як стартовий склад Іспанії поповнився досвідченими гравцями.

Команда Іспанії

Луїс Енріке заявив, що йому самому буде "дуже цікаво спостерігати за грою", так як він бачить деякі подібності в командах. За його словами, обидві збірні шукають володіння м'ячем і прагнуть домінувати на полі.

"Першою битвою в матчі буде битва за м'яч", - резюмував головний тренер збірної Іспанії, додавши, що він все-таки схильний вірити в перемогу своїх підопічних.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що на російському телебаченні з двох матчів Євро-2020 вирізали гімн України на російському телебаченні з двох матчів Євро-2020 вирізали гімн України.

Також ми писали про новий скандал на Євро-2020: Румунська поліція не вважає Крим українським.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Светлана Мусийко
Редактор новостей
Поделиться сюжетом