Никифоров назвав імена новопризначенних на посади в Офісі Президента
Никифоров назвав імена новопризначенних на посади в Офісі Президента

Никифоров назвав імена новопризначенних на посади в Офісі Президента

КИЇВ. 9 липня. УНН. Прессекретар Президента України Сергій Никифоров назвав імена осіб, яких призначили на посади в Офісі Президента. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Сьогодні призначили не лише прессекретаря Президента України. За гуманітарний напрямок тепер відповідатиме Олексій Дніпров. Його призначили заступником керівника Офісу Президента України. Юрій Костюк, який працював на цій посаді, тепер буде радником. Керівником Апарату призначили Марію Вітушок", - сказав Никифоров.

Доповнення

Сергій Никифоров працює ведучим новин на телеканалі Україна 24, який почав роботу у грудні 2019 року. З жовтня 2020 року він вів ранкове шоу Ранок чемпіонів разом із Талою Калатай.

До України 24 Никифоров тривалий час працював на каналі Euronews, зокрема, у його штабі в Ліоні. В інтерв'ю, опублікованому у грудні 2020 року, Никифоров розповідав, що під час роботи на Euronews багато спілкувався із представниками різних країн, знання контексту, за його словами, допомагало йому краще розбиратися у місцевих новинах.

У 2007−2011 роках Никифоров був кореспондентом телеканалу Перший національний.

До цього він рік працював кореспондентом міського криворізького телеканалу Рудана.

Крім того, у 2006 році він був кореспондентом інформаційного каналу 24, а у 2005 — каналу К1.

Сергій Никифоров закінчив факультет журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.
Судячи зі сторінки Сергія Никифорова в Instagram, у нього є двоє дітей.

Його попередниця, Юлія Мендель обіймала посаду прессекретаря Зеленського з червня 2019 року. 30 квітня 2021 року стало відомо, що вона звільняється.

Теги по теме
Украина Офис Президента
Источник материала
Поделиться сюжетом