Олексій Навальний розповів, що з ним роблять у російській колонії: "Обожнює знімати голим"
Олексій Навальний розповів, що з ним роблять у російській колонії: "Обожнює знімати голим"

Олексій Навальний розповів, що з ним роблять у російській колонії: "Обожнює знімати голим"

Активіст Олексій Навальний, якого знають як затятого російського опозиціонера, зараз утримують у виправній колонії №2 в місті Покров Володимирської області.

Не дивлячись на обмеження свободи, він продовжує вести свій Instagram-мікроблог. На цей раз активіст розповів про те, яким обшукам його піддають в російській ВК.

Повні обшуки з роздяганням догола

Олексій Навальний заявив, що кожній його зустрічі з адвокатом передує "повний обшук", який передбачає роздягання догола. Відповідно до інструкції російського Мін'юсту, подібну процедуру проводять як до, так і після спілкування з правозахисником.


Крім того, за словами політичного діяча, в СІЗО №1 під назвою "Матроська тиша" він роздягався для огляду до того, як відвідував суд, і відразу як тільки повертався з нього, а також роздяганням супроводжувався кожен обшук камери, які проводили "постійно".

Як зазначив Навальний, "вся справа в тому, що тюремна система Росії обожнює знімати вас голим".

Втім, опозиціонер намагається не втрачати почуття гумору навіть в обставинах, що склалися, і заявляє, що у нього "нюдсів зараз більше, ніж у самих розпусних тік-токерів разом узятих".

Відомості про затримання Навального

У січні Олексія Навального затримали відразу як тільки він повернувся в Росію з Німеччини, де був на лікуванні і реабілітації після того, як його отруїли "Новачком".

У січні 2021 року Навального затримали в аеропорту

За рішенням московського суду 2 лютого умовний термін у справі "Ів Роше" був замінений на реальний. Враховуючи домашній арешт, опозиціонер проведе в ув'язненні 2,5 роки. У березні Навального доставили в ВК-2 міста Покров.

Раніше MY.UA повідомляв, що опозиціонер Роман Протасевич на брифінгу в Мінську заявив, що його батьки в заручниках.

Також ми повідомляли про побиття антимайданівця, який закликав Путіна ввести війська в Україну.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом