Apple вперше показала акумулятор MagSafe для iPhone 12
Apple вперше показала акумулятор MagSafe для iPhone 12

Apple вперше показала акумулятор MagSafe для iPhone 12

Компанія Apple презентувала новий аксесуар для останньої лінійки смартфонів iPhone - бездротовий зовнішній акумулятор, який додасть додатковий заряд телефону.

Інформація про наявність замовлення з'явилася на офіційному сайті Apple.

Дорогувата новинка від Apple

Пристрій називається MagSafe Battery Pack, виготовляється тільки в білому кольорі. Використовувати додаткову батарею зможуть лише власники останньої серії iPhone 12, оскільки тільки ці смартфони оснащені можливістю магнітно прикріплювати до своєї задньої частини маленький за габаритами аксесуар.

Виробництво і подальший вихід батареї відбувся непомітно, компанія не анонсувала цю подію. Тим більше, сама остання лінійка мобільних телефонів вже давно на ринку, тому ніхто не очікував доповнень. Уже давно існують неофіційні зарядні ємності на магніті, але Apple їх не визнає. Хоча за вартістю вони помітно відрізняються.

Внешний вид батареи

На сайті виробника стоїть ціна в 99 доларів, тоді як неофіційні батареї можна придбати дешевше майже вдвічі, за 45-50 доларів. Але все давно звикли, що вироби від Apple набагато надійніше використовувати з рідними пристроями, ніж купувати дешевше, але не бути впевненим в ефективності.

Комплектація батареї

MagSafe Battery Pack підходить для всіх версій iPhone 12 і забезпечує додатковий час автономної роботи. Батарея заряджається за допомогою кабелю Lightning, під час цього також доставляє підзарядку в телефон. Компанія рекомендує користуватися зарядним пристроєм USB-C на 20 Вт, що найбільш ефективно і швидко спрацює. Для безперебійної роботи необхідна система iOS 14.7 або більш пізня.

Дополнительные гаджеты для телефона

На офіційному сайті не повідомляється, яка ємність у аксесуара, але за попередньою діагностиці ясно, що вона становить 1460 мАг. Щоб подивитися відсоток заряду, досить поглянути на віджет «Батарея» на екрані смартфона. Apple стверджує, що цього цілком достатньо для повної зарядки iPhone 12 mini і майже повної - iPhone 12.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що OnePlus назвала сучасні смартфони процесори надмірно потужними для додатків

Також ми писали, що нові ноутбуки Apple будуть обмежені 32 ГБ пам'яті

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом