6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Онкохвора Анастасія Заворотнюк залишила чоловіка без будинку, переписавши його на маму
Онкохвора Анастасія Заворотнюк залишила чоловіка без будинку, переписавши його на маму

Онкохвора Анастасія Заворотнюк залишила чоловіка без будинку, переписавши його на маму

14 липня режисер Анатолій Демидов розповів журналістам, що зірка серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасія Заворотнюк переписала частину майна на свою маму, а її чоловік залишився не при справах.

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті «Комсомольська правда».

Актриса давно бореться з хворобою

У 2018 році у актриси Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку. З тих пір вона проходить болісне і дороге лікування, курси хіміо- і гормональної терапії. Зараз 50-річна артистка проживає в заміському будинку в підмосковному районі Крекшино і пересувається на інвалідному візку.

Весь цей час про неї дбав гаряче коханий чоловік, фігурист Петро Чернишов. Він працює, не покладаючи рук, щоб оплачувати лікування. Зараз бере участь в шоу «Руслан і Людмила», яке продюсує Тетяна Навка. Гонорари отримує немаленькі, але все витрачається на ліки і догляд за Настею.

Скриншот из Инстаграма

Не так давно користувачі соціальних мереж помітили, що на фото фігурист виглядає дуже втомленим, змученим, змарнілим, з мішками під очима. Такий стан пов'язують з постійною роботою, але захоплюються, з якою завзятістю і відданістю Петро дбає про хвору дружину.

Залишила чоловіка без будинку?

Але ось стало відомо, що 14 липня Настя Заворотнюк переписала будинок, де проживає, на свою маму. За словами Анатолія Демидова, це було зроблено, щоб врятувати будинок від кредиторів, які хотіли відібрати його за несплату боргів. Через хворобу у сім'ї великі фінансові труднощі, актриса вже давно не займається бізнесом і творчістю. По суті, всі гроші в сім'ю приносить чоловік.

Поклонники желают Насте здоровья

Тепер шанувальники зірки засумнівалися, чи є любов у Насті і Петра. Багато хто не розуміє, чому будинок перейшов у власність матері, а не чоловіка, раз він настільки багато віддає для турботи про Анастасію. Сама актриса не дає ніяких коментарів і взагалі практично не контактує ні з ким, крім сім'ї та лікарів. Хвороба сильно змінила зовнішній вигляд жінки.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Французький кінотеатр потрапив в Книгу Гіннесса

Також ми писали, що Олександр Педан стрибнув з найбільшого підвісного моста в Європі

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом