19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
 Блогери радіють: в Instagram з'явилося класне нововведення для сториз
Блогери радіють: в Instagram з'явилося класне нововведення для сториз

Блогери радіють: в Instagram з'явилося класне нововведення для сториз

Соціальна мережа Instagram продовжує активно розвиватися, постійно працюючи над цікавими та функціональними нововведеннями. Відтепер у популярній соцмережі з’явився новий спосіб ділитися постами.

Про це у своєму блозі розповів відомий спеціаліст Павло Гуров, який ділиться не тільки новинками Instagram, а й розповідає про діджитал-маркетинг.

Новий спосіб ділитися постами в Instagram

Раніше можна було запостити свій чи чужий допис у сториз, користуючись значком паперового літака, який є під кожною публікацією в цій соціальній мережі. Натиснувши на літачок, можна було обрати одну із функцій: відправити допис комусь із друзів або ж додати допис у свою історію. Обравши останній пункт, можна було поділитися з підписниками постом у сториз. Також можна було обрати два варіанти оформлення допису: з текстом та без.

Наразі у багатьох користувачів мережі Instagram у сториз з’явилася нова функція. Це новий стікер Reshare (з англійської означає «поширити»). За допомогою стікера ви можете додати обраний вами пост на вашу вже готову історію. Тобто тепер варіантів оформлення стало більше, адже ви можете поставити будь-який фон для посту, яким ділитеся. 

Якими постами можна ділитися

Є три варіанти постів для розшарювання. По-перше, це ваші особисті публікації. По-друге, публікації з Instagram, які ви зберегли. По-третє, будь-які публікації, які ви переглядали останнім часом. 

Як виглядатиме пост після публікації в сториз

Пост буде розміщений у квадраті, а на задньому фоні — все, що душа забажає: будь-яке ваше фото чи відео. Це цікаве нововведення з точки зору оформлення, оскільки раніше поширити пост в історії можна були тільки з автозаливкою з боків. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA  повідомляв, що Instagram пропонує користувачам налаштовувати стрічку і платити за сториз. 

Також портал MY.UA писав, що розробники тестують новий варіант відображення відео в стрічці у мережі Instagram.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом