Анна Трінчер і Jerry Heil посварилися в Instagram і злили голі фото одна одної
Анна Трінчер і Jerry Heil посварилися в Instagram і злили голі фото одна одної

Анна Трінчер і Jerry Heil посварилися в Instagram і злили голі фото одна одної

14 липня Інстаграм-аккаунт актриси і співачки Ані Трінчер вибухнув від повідомлень в директ. Виявилося, її подружка Jerry Heil «злила» приватну переписку в сторіз, де були фото Ані у відвертій білизні.

Сторіз з поясненнями того, що сталося, є на сторінці Jerry Heil.

Фото були ну дуже відверті

Соціальну мережу Інстаграм 14 липня сколихнула перепалка між подругами Анею Трінчер і Jerry Heil. Виявляється, співачка виставила в сторіз скріншот листування з Анею, де та відправляла їй особисті фотографії у відвертій нижній білизні.

Зірка серіалу «Школа» та учасниця вокального шоу «Голос» питала поради в колеги по цеху Яни Шамаєвої, чи варто викласти фото в свій блог. Судячи з листування, подруга порадила не робити цього, оскільки на дівчину підписані діти, яким явно зарано бачити досить відверті пози. Як відомо, сама Яна є противницею публікацій контенту подібного характеру, тоді як Анна навпаки любить побалувати фанатів фотографіями у сексуальних нарядах.

Ответ Яны в личном блоге

Взаємний піар чи непорозуміння?

Коли Ані почали приходити в директ повідомлення про скріншот, актриса почала дзвонити подрузі, але та була поза зоною доступу. Дівчина розлютилася і вирішила помститися Jerry Heil. Вона теж зробила скріншот, де є фотографія Яни в оголеному вигляді і запостила собі на сторінку.

Коли співачка вийшла на зв'язок, вона стала виправдовуватися, що була на зйомках і не могла взяти трубку. А злощасний скріншот випадково був опублікований, що часто трапляється з сторіз в Інстаграмі. Вона відразу видалила його і попросила Аню зробити те ж саме. Як сварка відіб’ється на дружбу артисток, невідомо, вони зараз ніяк не коментують те, що трапилося.

Сториз на странице Ани Тринчер

Але багато підписників впевнені, що все це було підлаштовано для взаємного піару. Як аргумент наводять недавній скандал з хлопцем Трінчер, блогером Олександром Волошиним, який невдало пропіарився в соцмережах.

Раніше портал MY.UA повідомляв про те, що Кароль здивувала коротким нарядом з голими ніжками

Також ми писали, що Настя Каменських показала фігуру в міні-бікіні

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом