Instagram вводить оновлення, яке порадує всіх власників комп'ютерів
Instagram вводить оновлення, яке порадує всіх власників комп'ютерів

Instagram вводить оновлення, яке порадує всіх власників комп'ютерів

Довідковий центр Facebook опублікував інструкцію, як на ПК, використовуючи сервіс Business Suite, можна налаштовувати відкладені пости і сторіз, щоб публікація відбувалася автоматично через певний час.

Інструкція по налаштуванню доступна в Довідковому центрі для бізнесу Facebook.

Плануйте публікації заздалегідь

Як повідомляє Довідковий центр, в сервісі Facebook Business Suite вийшло оновлення, яке дозволяє виставляти час публікації поста або сторіз, коли хоче власник сторінки. Тобто, можна заздалегідь створити сітку постів або історій, поставити таймер і чекати, коли інструмент його опублікує автоматично.

Таке оновлення дозволить користувачам Інстаграму краще і ефективніше планувати публікацію на своїх сторінках, тим більше це вигідно бізнес-акаунтів (онлайн-магазинів, сторінок підприємців та ін.). Якщо у власника аккаунта кожен день є план, за яким він повинен заповнювати сітку соцмережі певними постами і сторіз, то тепер для економії часу не обов'язково стежити за цим в режимі реального часу.

Можливість лише для комп'ютерів

Досить скористатися перевагами ПК-версії Інстаграма. У власників повинен бути створений доступ до Business Suite, а також сторінка на Facebook. Її слід прив'язати до аккаунту в Інстаграмі, щоб сервіс міг підтвердити зв’язок профілів в обох соціальних мережах.

Створити відкладені пости і сторіз дуже просто. Детальна інструкція доступна в Довідковому центрі для бізнесу, де покроково пояснюється, на які кнопки натискати і в якій послідовності. Спробуйте випробувати переваги оновлення і побачите, наскільки легше стане планувати публікації і заповнювати аккаунт.

Шкода, що інструмент працює лише в веб-версії, оскільки більшість користувачів не використовують комп'ютер для Інстаграма. Є ймовірність, що в майбутньому така можливість з'явитися і на смартфонах. Це стане відмінним подарунком для всіх без винятку.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Microsoft допоможе батькам стежити за витратами їх дітей

Також ми писали, що  Інтернет речей принесе дохід у $ 3,6 млрд, - ABI Research

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом