19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Коли спека закінчиться в Україні: синоптик Наталка Діденко назвала дату
Коли спека закінчиться в Україні: синоптик Наталка Діденко назвала дату

Коли спека закінчиться в Україні: синоптик Наталка Діденко назвала дату

Синоптики прогнозують, що аномальна спека, яка накрила Україну, з початком нового тижня все ж трохи відступить. Погода на 19-20 липня. 

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в мережі Фейсбук

Синоптик повідомляє, що на Україну насувається трохи прохолодніша повітряна маса. Якщо в неділю в Україні ще було 30-35 градусів тепла, то в понеділок буде легше дихати — очікується 23-29 градусів тепла. Однак така температура закріпиться не на всій території. Це стосується західних, північних та центральних областей. 

На Півдні та Сході до 20 липня ще буде спекотно: до 33 градусів тепла. Однак у другій половині тижняситуація покращиться, стане трохи прохолодніше. 

З понеділка в Україні пройдуть грозові дощі. Можливий град та шквали. На Сході та Півдні ситуація інша, там опади не очікуються. 

Погода у Києві

У столиці не очікують суттєвих опадів. Спекотно: до 34 градусів. У понеділок стане холодніше — 28-30 градусів, а у вівторок ситуація ще покращиться. Спека спаде до 26-28 градусів. 

Наталка Діденко радить провести останні жаркі дні біля басейну. Однак варто берегтися сонячних опіків і використовувати сонцезахисні креми. 

«Усім любителям екстремальних градусів завтра раджу повною мірою насолодитися гарячим повітрям, стрибати "бомбочкою" у басейни, ставки та річки, ловити додаткові веснянки на носа, хизуватися білою візерунчастою парасолькою, мінімумом одежі та максимумом сонцезахисного крему», — пише Діденко в мережі. 


Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Україну чекає доля Сахари. Спеціаліст повідомив про велику пилову хмару. 

Також портал MY.UA писав, що у серпні українці матимуть змогу відпочити трохи більше. Про робочі, вихідні та святкові дні розповідаємо в матеріалі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram тая Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом