20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відомий український футболіст загинув у автокатастрофі
Відомий український футболіст загинув у автокатастрофі

Відомий український футболіст загинув у автокатастрофі

19 липня в місті Бурштин, що в Івано-Франківській області, трапилася аварія за участю легкового автомобіля Renault і вантажівки Tata. Є загиблі.

Про подію повідомляє Національна поліція Івано-Франківської області.

Водій загинув на місці

Як відомо з повідомлення Нацполіціі в соціальній мережі Facebook, приблизно о 6:15 у відділення надійшов виклик. Співробітникам повідомили, що в місті Бурштин зіткнулися два транспортних засоби. На місце аварії направили слідчих, оперативну групу, експерта-криміналіста і команду рятувальників.

За фактом визначили, що водій легкового автомобіля Renault не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де на великій швидкості зіткнувся з вантажівкою. Машина розбилася практично вщент. Водій загинув на місці, не дочекавшись швидкої допомоги, а ще трьох пасажирів з тяжкими тілесними ушкодженнями забрали в лікарню.

Водія (27-річного жителя Львівської області) і пасажира вантажівки оглянули на місці аварії, вони відбулися незначними травмами. У лікарні помер 31-річний відомий футболіст Ігор Цимбалистий, який знаходився в автомобілі. Ним керував 36-річний місцевий житель.

Спортсмен навіть не прийшов до тями

Футболіст помер, не прийшовши до тями. Він грав за команди "Енергетик" Орлово і "Єдність" Плиски. Остання його команда - "Прикарпаття-Тепловик" з Івано-Франківська. Експерти-криміналісти провели аналіз крові водія Renault на наявність алкоголю, але той під час водіння був тверезим.

За фактом аварії слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поки невідомо, з яких причин водій міг не впоратися з керуванням і виїхати на зустрічну смугу. Ведеться розслідування.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що під Луцьком в страшному ДТП загинули діти, шестеро госпіталізовані

Також ми писали, що британський літак звалився на землю через низького зросту механіка

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом