Моделі Playboy без фотошопу зламали систему: дівчата показали розтяжки і зайву вагу
Моделі Playboy без фотошопу зламали систему: дівчата показали розтяжки і зайву вагу

Моделі Playboy без фотошопу зламали систему: дівчата показали розтяжки і зайву вагу

В рамках колаборації з модельним агентством Lumpen російська версія журналу Playboy поділилася з підписниками в Instagram фото дівчат з різними дефектами в зовнішності.

Фотографії доступні в Instagram-акаунті журналу.

Моделі теж мають недоліки

Російська версія всесвітньо популярного журналу Playboy провела фотосесію з моделями з агентства Lumpen, яке відоме своїми нестандартними підходами до вибору дівчат. У журналі прокоментували, що «світ моди всупереч консерватизму готовий до змін: про феномен nodels - моделей різного віку, з різними фігурами і зовнішністю - навперебій сурмлять міжнародні модні видання. Крок за кроком ситуація змінюється і у нас, в Росії».

Пост в Инстаграме


Журнал вирішив вибрати кількох дівчат з агентства і помістити їх фото в видання. Вони вийшли гарними і естетичними, але дуже спірними з точки зору загальноприйнятої сексуальності і привабливості, якими Playboy заманював шанувальників з часів свого створення.

На фото видно розтяжки моделей, зайва вага, непропорційні риси обличчя. Є навіть дівчина-альбінос. Всі знімки журнал опублікував у себе на сторінці в Instagram, після чого в коментарях вибухнули бурхливі дискусії.

Не всі оцінили експеримент Playboy

Підписники розділилися на два табори. Половина вважає, що всі люди різні, і кожен має право називатися красивим всупереч загальноприйнятим стандартам. Друга половина обурюється: "Я вважаю, що все має бути сексуально... на то він і Рlayboy, щоб розбурхувати фантазії чоловіків, а тут вибачте, захопитися особливо нічим", "Дівчата може і красиві, але явно не для такого журналу", "це що таке було? Як на це дивитися?", "Жодна дівчина не є форматом цього журналу", - пишуть деякі користувачі соцмережі.

Фото других девушек

Одним з центральних концептів Lumpen вважається вихід за рамки загальновизнаних стереотипів, відблиск людської натуральної енергії. У ньому немає простору для характеристик і прояви звичайної глянцевої краси.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Анна Трінчер і Jerry Heil посварилися в Instagram і злили голі фото один одного.

Також ми писали, що Україна завела офіційну сторінку в Instagram: в МЗС піклуються про імідж на всіх фронтах.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом