На Львівщині маніяк полював на людей біля поліції і храму, є загиблі
На Львівщині маніяк полював на людей біля поліції і храму, є загиблі

На Львівщині маніяк полював на людей біля поліції і храму, є загиблі

Співробітники Стрийського районного управління поліції затримали винного у двох вбивствах з вогнепальної зброї. Ним виявився 23-річний житель міста Сколе у ​​Львівській області.

Подробиці події дивіться у відео поліції Львівської області.

Хлопець вбив двох чоловіків

4 і 17 липня в місті Стрий Львівської області відбулися два вбивства. 41-річного Івана Гарбича невідомий застрелив вночі на перехресті двох вулиць, причому недалеко від відділення місцевої поліції. У нього вистрілили двічі - в грудну клітку і правий бік живота. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці ще до прибуття швидкої допомоги.

Другий інцидент стався біля храму Всіх Святих Українського Народу на вулиці Виговського. Також вночі двома пострілами в грудну клітку і пах вбили 43-річного місцевого жителя. Після таких звірств городяни були сильно налякані, адже були впевнені, що обидва випадки - справа рук однієї людини, а значить - в місті орудує серійний маніяк.

Задержание преступника

Співробітники поліції також з'єднали воєдино докази і прийшли до висновку, що стріляв хтось один. Але зачіпок не було, а видимих ​​мотивів - тим більше.

Вбивав зовсім без приводу

Підозрюваного затримали випадково: поліцейські помітили підозрілого хлопця, який сідав в автобус Львів - Ужгород. Його вирішили перевірити, спіймали на трасі Київ - Чоп в селі Конюхів Стрийського району. У рюкзаку 23-річного хлопця знайшли зброю - обріз і патрони. Після допиту він зізнався у вбивствах, але на питання про мотиви відповів, що їх не було.

Вбивця просто вибирав чоловіків старшого віку без будь-яких інших ознак. Місця теж намагався знаходити такі, де були відсутні камери. Можливо, поліція затримала небезпечного серійного маніяка, який ще довго здійснював би свої звірячі злочини. Буде проведена судмедекспертиза на психічні розлади. За словами поліцейських, під час затримання він склав враження цілком розсудливої ​​людини.

Затриманому оголосили підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Йому загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув'язнення.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що відомий футболіст заарештований за підозрою в сексуальних злочинах проти дітей.

Також ми писали, що на Донбасі вбили 19-річного захисника України: не признавався мамі, що воює.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом