Shell запустить мережу зарядних станцій в супермаркетах
Shell запустить мережу зарядних станцій в супермаркетах

Shell запустить мережу зарядних станцій в супермаркетах

Багатонаціональна енергетична компанія Shell встановить 800 зарядних станцій для електромобілів в магазинах Waitrose до 2025 року, збільшивши кількість зарядних пристроїв у Великобританії майже в 8 разів.

Близько 100 магазинів Waitrose отримають станції підзарядки Shell, і очікується, що кожен об’єкт отримає шість зарядних пристроїв потужністю 22 кВт і два пристрої швидкої зарядки потужністю 50 кВт. При цьому перша установка відбудеться на початку наступного року, щоб створити те, що Shell називає «справлянням плати в пункті призначення», коли клієнти заряджають свої електромобілі в тому місці, яке вони в основному відвідують, наприклад, для покупок.

«Це чудова новина для водіїв електромобілів по всій Великобританії, оскільки вони знають, що вони можуть легко, швидко і надійно заряджатися в точках зарядки Shell, роблячи покупки в Waitrose», – сказала Бернадетт Вільямсон, генеральний менеджер Shell UK Retail. «Ми хочемо зробити зарядку електромобілів максимально простою».

Партнерство також призведе до збільшення кількості магазинів Shell на АЗС, які торгують продуктами Waitrose, з 57 до 125 до 2025 року. 108 пунктів зарядки для електрокарів Shell розташовані по всій Великобританії, майже половина з них знаходиться в Лондоні.

Shell недавно придбала компанію із зарядки електромобілів Ubitricity і поставила перед собою мету встановити до 2025 року в цілому 5000 точок зарядки на АЗС і в інших місцях.

Источник материала
Поделиться сюжетом