Дені Вільньов представив новий трейлер найочікуванішого фільму року "Дюна"
Дені Вільньов представив новий трейлер найочікуванішого фільму року "Дюна"

Дені Вільньов представив новий трейлер найочікуванішого фільму року "Дюна"

Студії Legendary Pictures і Warner Bros., що займаються створенням фантастичного блокбастера «Дюна», представили фанатам оригінальних книг другий офіційний трейлер.

Робота доступна на YouTube-каналі студії Legendary Pictures.

Прем'єру не раз переносили через пандемію

Спочатку фільм повинен був вийти в кінотеатрах ще в грудні 2020 року. Але пандемія коронавірусу внесла свої корективи, і прем'єру перенесли на літо 2021 року. Через кілька місяців дата виходу знову змінилася - 22 жовтня, і поки вона залишається остаточною. Всі фанати історії сподіваються, що таки зможуть побачити найочікуваніше кіно року.

Чому фільм так важливий для глядачів? По-перше, це екранізація знаменитого циклу книг Френка Герберта «Хроніки Дюни», який має мільйони фанатів по всьому світу. По-друге, існує тільки одна кіноверсія Девіда Лінча, знята за мотивами однойменного роману в далекому 1984 році. По-третє, за сучасну версію взявся великий режисер Дені Вільньов, який має свій унікальний стиль, який люблять багато шанувальників кіномистецтва. Та й судячи з трейлерів, глядачів дійсно очікує масштабна екранізація.

Що цікаво, режисер вирішив розбити першу книгу із циклу на два фільми, оскільки, за його словами, «книжковий світ занадто складний для одного фільму через кількість деталей, важливих для цілісного сприйняття». Швидше за все, якщо перша частина стане вдалою і полюбиться глядачам, на них чекатиме продовження, яке складається далеко не з одного фільму.

Трохи про першоджерело

Дія першої книги «Дюна» розгортається на далекій планеті Арракіс, куди прилітає правити шановна і благородна родина Атрейдесів. Але там на них не чекають, тому членам сім'ї доведеться подолати чимало труднощів, часто смертельних, перш ніж вони досягнуть справедливої ​​влади.

Кадр з трейлеру "Дюна"

Сама планета теж приховує таємниці, непідвладні управлінню звичайних людей. Величезні черви пустелі, наркотичні прянощі, за які воюють цілі династії, войовничі місцеві жителі-фрімени... На глядачів чекає подорож по захоплюючому і незабутньому світу, створеному Френком Гербертом і перенесеному на екран Дені Вільньовим.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Регіна Тодоренко з'явилася на зйомках легендарного фільму "Секс у великому місті".

Також ми писали, що Amazon Prime купив права на український фільм "ЮКІ" - найприбутковіший в історії.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом