13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Лещенко підтримав присвоєння звання Героя України Анатолію Кобзаренкові посмертно
Лещенко підтримав присвоєння звання Героя України Анатолію Кобзаренкові посмертно

Лещенко підтримав присвоєння звання Героя України Анатолію Кобзаренкові посмертно

Мінагрополітики підтримало клопотання аграріїв Сумщини присвоєнню посмертно звання Героя України Анатолію Кобзаренку, засновнику і директору одного із найбільш відомих вітчизняних виробників техніки та обладнання «Завод Кобзаренка».

Про це ідеться у документі, підписаному міністром АПК Романом Лещенком, пише agronews.

«Міністерство аграрної політики та продовольства України розглянуло лист Сумської обласної державної адміністрації від 21.07.

щодо підтримки клопотання про присвоєння звання «Геороя України» з врученням ордена Держави Кобзаренку Анатолію Дмитровичу, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Кобзаренко Агро», власнику приватного акціонерного товариства «Компанія Кобзаренка» посмертно, та підтримує зазначене клопотання», — ідеться у документі.

20 травня не стало Анатолія Кобзаренка, засновника і директора одного із найбільш відомих вітчизняних виробників техніки та обладнання — «Завод Кобзаренка».

🇺🇦 Анатолій Кобзаренко – засновник і керівник провідних машинобудівних компаній «Завод Кобзаренка» й «Кобзаренко Агро», «Компанії Кобзаренко» у Сумській області та Kobzarenko sp.

z o.

у Жлобниці (Польща).

Цей талановитий підприємець, професіонал своєї справи, новатор, ефективний і мудрий керівник зумів розробити унікальну конкурентну техніку для сільського господарства та вивести її на всеукраїнський і міжнародний ринок.

Источник материала
Поделиться сюжетом