19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Житомирщині побили й обікрали депутата від "Слуги народу": другий напад за 4 місяці
На Житомирщині побили й обікрали депутата від "Слуги народу": другий напад за 4 місяці

На Житомирщині побили й обікрали депутата від "Слуги народу": другий напад за 4 місяці

Увечері 24 липня у Коростені було здійснено напад на депутата міськради від пропрезидентської партії «Слуга народу» Андрія Недашківського.

Про інцидент повідомили у пресслужбі партії «Слуга народу».

Деталі інциденту

Андрій Недашківський разом із дружиною у суботу ввечері, 24 липня, повертався додому. У районі шостої школи міста Коростеня на нього напали троє невідомих. Молодики побили місцевого депутата, забрали в нього сумку й документи. У сумці, крім документів, були ще й гроші. 

Як пишуть у пресслужбі партії, нападники заявили, що саме його й очікували. Тобто це був умисний напад, і, як підкреслюють у партії, пов’язаний він не інакше як із політичною діяльністю Недашківського. 

Зловмисників швидко затримала поліція. Зараз вони дають свідчення. У «Слузі народу» вимагають притягнути винних до відповідальності.

Андрій Недашківський. Фото з особистої Facebook-сторінки

Напад на Андрія Недашківського не перший за рік

Нагадаємо, що на Андрія Недашківського вже нападали й не так давно — чотири місяці тому. На думку членів партії, ймовірно, когось не влаштовує позиція «СН» в міській раді, тому й відбуваються подібні інциденти.

Колеги Недашківського по партії вимагають детально розслідувати інцидент. Вимагають, щоб замовники й виконавці були покарані — а саме притягенені до кримінальнох відповідальності. 

Народний депутат Арсеній Пушкаренко, який також очолює обласну організацію партії на Житомирщині, добивається, аби в Коростені були посилені заходи безпеки для недопущення повторних нападів як на Недашківського, так і загалом на жителів громади. 

Віталій Науменко про напад. Facebook Наш Коростень

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у Харкові депутата від "ОПЗЖ" облили сечею.

Також портал MY.UA писав, що депутати встановили ганебний рекорд у Раді.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram тая Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом