Надя Дорофєєва ледь прикрилася простирадлом і показала свою сосиску
Надя Дорофєєва ледь прикрилася простирадлом і показала свою сосиску

Надя Дорофєєва ледь прикрилася простирадлом і показала свою сосиску

Відома українська співачка Надя Дорофєєва зняла і опублікувала смішне і забавне відео про те, як зазвичай проводить свої будні.

Відео опубліковано на сторінці Наді в Instagram.  

Під простирадлом в ліжку і з посмішкою на обличчі

Надія Дорофєєва має велику армію шанувальників, яких періодично балує і радує цікавим контентом в Instagram. Крім фотографій з виступів і професійних фотосесій, артистка іноді публікує веселі і забавні фотографії і відео зі звичайних буднів. Наприклад, як відпочиває у відпустці або дуріє з чоловіком Володимиром Дантесом у вільний час.

Відео Наді Дорофєєвої про свої будні в Instagram

Тепер же Надя виклала майже десятихвилинне відео про те, як проходить її життя від самого раннього ранку до початку концерту, включаючи сніданок, спілкування з чоловіком, зустрічі з друзями, репетиції та багато іншого. Влог починається з того, що співачка сидить в закладі громадського харчування і снідає фаст-фудом, чого ніяк не можна було очікувати, дивлячись на ідеальну фігуру Дорофєєвої.

Також протягом ролика фанати можуть споглядати, як Надя прокидається, в якій позі спить в тридцятиградусну спеку, як вибирає наряд на вихід з дому, які думки відвідують дівчину щоранку, де купує собі одяг (спойлер: в секонд-хенді), як гуляє вранці і зустрічається з близькими людьми, відвідує репетиції, спілкується з командою і своїм продюсером…

Реакція шанувальників передбачувана

Загалом, за 10 хвилин співачка встигла показати багато своїм фанатам. Очікувано, що всім сподобався простий спосіб життя Наді Дорофєєвої, її щирість і відсутність позерства. У коментарях в Instagram всі розчулювалися, висловлювали позитивні емоції, сміялися і раділи разом з веселим настроєм артистки у відео.

Надя Дорофєєва купує одяг у секонд-хенді

"Чекаємо ще більше таких крутих влогів!", "Краща", "Така мілаха, Надійка!!! Ні краплі зірковості, ні грама пафосу, дуже ніжна, весела, проста дівчинка!!! В очах океан життєлюбства!", "Яка ж ти неймовірна і крута! Обожнюю тебеІ, - саме такими схвальними словами заповнені коментарі під постом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Світлана Лобода після багатьох років у Росії повертається в Україну: "Я так скучила".

Також ми писали, що Олег Кензов влаштував п'яний дебош прямо на концерті: "Е**л я вас всіх".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом