5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Модель оголила апетитні сідниці перед відділом поліції заради фото
Модель оголила апетитні сідниці перед відділом поліції заради фото

Модель оголила апетитні сідниці перед відділом поліції заради фото

28 липня в Єкатеринбурзі біля відділення поліції №5 на вулиці Сакко Ванцетті молода дівчина вирішила роздягнутися наголо, щоб подруга сфотографувала її для соцмережі.

Про інцидент повідомляє портал Накануне.RU.

Фотосесія в напівоголеному вигляді

Як повідомляє першоджерело, ввечері 28 липня мешканка міста Єкатеринбург Олена Никифоровська разом з подругою Айсель Ахмедовою прийшли до входу відділення поліції №5. Перша підійшла до дверей і зробила непристойною дію, що відразу привернула увагу як перехожих, так співробітників правоохоронних органів.

Олена Никифоровська позує з голою попою на вулиці

Дівчина приспустила штани і показала на загальний огляд свої геніталії, оскільки під одягом не було нижньої білизни. У такому вигляді Олена позувала Айсель, яка в цей час займалася фотофіксацією «єкатеринбурзької моделі». Вона встигла зробити кілька знімків перед тим, як співробітники відділення прийшли в себе від ступору після побаченого і заарештували правопорушниць.

Дівчата понесли заслужене покарання

Красунь забрали у відділення та відкрили за фактом адміністративне діловодство за частиною 1 статті 20.1 КпАП, що кваліфікується як дрібне хуліганство. Це передбачає або штрафні санкції, або арешт до 15 діб. Ленінський районний суд Єкатеринбурга, розглянувши матеріали справи, вирішив покарати місцевих блогерів, призначивши Олені три дні арешту, а її операторці – 2 дні.

Зал засідань Ленінського районного суду Єкатеринбурга

Правда, той час, який дами провели в залі очікування у відділенні, також включили в термін покарання, тому за фактом вони будуть позбавлені волі на менший термін. Валерій Горєлих, начальник прес-служби ГУ МВС Росії по Свердловській області, прокоментував витівку так: "Вчинок двох дівчат розумним назвати складно. Їх особи детективами вже встановлені. Горе-фотографом виявилася офіційно непрацевлаштована громадянка Ахмедова 1999 року народження. Позувала для неї громадянка Никифоровська 1992 року народження, яка також офіційно не працює".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Софія Стужук лягла під ніж і показала свої " порноактриські с***ки".

Також ми писали, що Ольга Бузова п'є? Співачку зняли на приховану камеру і злили відео в мережу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны