У Києві роздаватимуть квитки на футбол за вакцинацію: "Зачекаю, коли квартири почнуть давати"
У Києві роздаватимуть квитки на футбол за вакцинацію: "Зачекаю, коли квартири почнуть давати"

У Києві роздаватимуть квитки на футбол за вакцинацію: "Зачекаю, коли квартири почнуть давати"

У Києві, щоб заохотити громадян вакцинуватися, вигадали цікаву акцію. Тепер за щеплення проти коронавірусу можна отримати квитки на футбольні матчі.

Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України на офіційній сторінці відомства в мережі Facebook.

Українці, які зроблять протиковідні щеплення  в центрі масової вакцинації у Blockbuster Mall у Києві, можуть стати щасливими власниками квитків на футбол за участі футбольного клубу Шахтар. 

Зараз громадяни за вакцинацію можуть отримати квитки на домашні матчі Шахтаря. Так, 7 серпня відбудеться гра з Олександрією, а 10 серпня — відбудеться матч Шахтар—Генк. Обидва матчі пройдуть на стадіоні НСК «Олімпійський». У центрі вакцинації говорять, що скоро можна буде отримати квитки й на інші матчі.

У Blockbuster Mall у Києві українці можуть зробити щеплення вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech. Центр працює щодня з 11:00 до 21:00, повідомляють у Мережі. 

У МОЗ підкреслили, що записатися на вакцинацію можна онлайн. Це може зробити кожен охочий українець, якому виповнилося 18 років.

Скріншот посту Міністерства охорони здоров'я

Реакція українців

Подібне заохочення вакцинуватися оцінили не всі українці.

«Циркачи!!! Скоро скажут, что можно не платить за прошлый месяц за коммуналку, лишь бы вакцинировались подопытные!!!», «Ану, які ще «заманухи»?», «Що вже тільки не вигадують, щоб люди приєдналися до ІІІ фази досліджень по побічних діях та спостереженням за подальшим станом організму після введення експериментального препарату», «Я подожду когда квартиры и машины начнут давать)», «Я в восторге от таких способов. Вот-вот и вакцинируюсь. Вдруг ещё хомячка дадут за это», «Безкоштовні ритуальні послуги в цій ситуації було б практичніше», — пишуть збентежені новиною українці в Мережі (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Скріншот коментарів. Facebook

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що розвідка США роздобула видалені китайцями секретні дані про віруси з лабораторії в Ухані.

Також портал MY.UA писав, що у Moderna довели необхідність третього щеплення від коронавірусу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram тая Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом