20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Барселона" остаточно втратила Ліонеля Мессі: форвард підписав контракт з "ПСЖ"
"Барселона" остаточно втратила Ліонеля Мессі: форвард підписав контракт з "ПСЖ"

"Барселона" остаточно втратила Ліонеля Мессі: форвард підписав контракт з "ПСЖ"

10 серпня колишній форвард футбольного клубу "Барселона", аргентинець Ліонель Мессі, уклав контракт з Паризьким клубом "ПСЖ" терміном на два роки.

Про це повідомляє авторитетний інсайдер Фабріціо Романо в Twitter.

Божевільний контракт футболіста

За інформацією інсайдера, Мессі гратиме за паризьку команду 2 роки, але може продовжити контракт до 2024 р. З приводу того, під яким номером поставлять грати колишнього гравця нападу «Барси», достовірної інформації немає, але по мережі поширюються чутки, що його номером буде 30.

Відомий також гонорар зіркового спортсмена. За один сезон йому заплатять 35 мільйонів євро. Нагадуємо, що у Ліонеля не вийшло продовжити контракт з рідним клубом якраз через недомовленість у фінансовому питанні.

Фабріціо Романо повідомив, що Мессі підписав контракт з "ПСЖ"

Нещодавно футболіст дав прес-конференцію, де остаточно попрощався з 17-ма роками, які провів у «Барселоні». Він повідомив, що зробив все можливе, щоб не залишати клуб, але обставини виявилися сильнішими і за нього його, і за керівництво.

Кар'єра Мессі в "Барселоні"

Своєму першому і єдиному клубу футболіст присвятив всю ігрову кар'єру. У "Барсі" він провів 17 років, з 2003 року. З тих пір разом з командою він отримав 34 трофеї, серед яких 10 титулів чемпіона Іспанії, 6 кубків і 8 Суперкубків країни, 4 перемоги в Лізі чемпіонів, 3 Суперкубка УЄФА і 3 золота клубного чемпіонату світу.

Такими яскравими і істотними досягненнями Ліонель Мессі може похвалитися завдяки "Барселоні", а вона, в свою чергу, повинна сказати "спасибі" футболісту, що той присвятив половину життя клубу. Вони допомогли один одному вийти на легендарний рівень, а тепер змушені розійтися різними шляхами.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Барселона" намагається повернути Леонеля Мессі і зірвати перехід форварда в "ПСЖ".

Також ми писали, що ЛГБТ виганяють Романа Зозулю з команди - українця звинувачують у фашизмі.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом