16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Яніна Соколова підтвердила збочення заслужених артистів України: "Талашко такий не один"
Яніна Соколова підтвердила збочення заслужених артистів України: "Талашко такий не один"

Яніна Соколова підтвердила збочення заслужених артистів України: "Талашко такий не один"

Раніше Володимира Талашко дві студентки звинуватили в сексуальних домаганнях. Історії викликали резонанс у суспільстві, після чого на бік потерпілих встали відомі медіа особи.

Подробиці читайте в пості на Facebook.

Підтримка відомої журналістки

Яніна Соколова - українська журналістка, блогер, громадський діяч. У студентські роки вона навчалася в єдиному кінематографічному і театральному вузі України – Київському національному університеті імені Карпенка-Карого. Тому історії про сексуальні домагання викладача, актора радянських часів, зірки фільму "В бой идут одни старики" Володимира Талашко стосуються її безпосередньо як людини, яка теж піддавалася непристойним пропозиціям.

Яніна Соколова підтримала зізнання студенток у сексуальних домаганнях Талашко

На особистій сторінці в соціальній мережі Facebook Яніна опублікувала пост, де розповіла про свій досвід навчання в цьому університеті. За словами журналістки, вона також відчувала на собі харасмент з боку викладачів, але, маючи сильну волю і твердий характер, не піддавалася на спроби психологічного тиску і залякування від педагогів.

Звернення до міністра культури

Яніна Соколова посилалася на публікацію Богдана Панкрухіна, який і поширив в мережі історії студенток, які зізналися в домаганнях Талашко. Щоб її звернення не кануло в небуття, журналістка звернулася до міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка зі словами: "...сподіваюся Вам не все одно. Тому, як випускниця цього вишу і як журналіст, прошу діяти. Ректор вишу знає про все це і мовчазною згодою фактично покриває. Зустріньтесь. Ви все зрозумієте".

Коментарі у Facebook, спрямовані на захист Володимира Талашка

У коментарях до посту Ткаченко відповів: «Ми ініціюємо службове розслідування, щоб оперативно провести перевірку всіх наведених студентами та випускниками фактів. Подібна поведінка є неприпустимим. Міністерство інформуватиме про ситуацію».

Не можна не сказати, що багато хто відкидає свідчення дівчат, запевняючи, що Володимир Талашко не міг зробити те, в чому його звинувачують. Інші коментарі звернені в бік жертв, які нібито самі винні, що провокують чоловіків.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що зірку фільму "В бой идут одни старики" Талашко звинуватили в сексуальному домаганні.

Також ми писали, що на сина Єлизавети II, принца Ендрю, подали до суду за зґвалтування підлітка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом