Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС: один військовий загинув, двоє - поранених
Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС: один військовий загинув, двоє - поранених

Бойовики не припиняють обстріли позицій ООС: один військовий загинув, двоє - поранених

Протягом доби зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню.

Протягом минулої доби, 10 серпня, зафіксовано 16 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 11 серпня. 

Поблизу Водяного на Приазов’ї окупанти тричі обстрілювали позиції ЗСУ, застосовуючи артилерійські системи калібру 122-мм, міномети 82-го калібру та стрілецьку зброю. З артилерійських систем калібру 122-мм та мінометів 82-го калібру російські найманці здійснювали обстріл Водяного, зруйнувавши приватні домоволодіння. Постраждалих серед цивільного населення немає.

У напрямку Невельського ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Неподалік Мар'їнки - з протитанкових ракетних комплексів. Біля Нью-Йорка - з артилерійських систем калібру 122-мм і мінометів 120-го калібру.

У районі Катеринівки російські окупанти двічі обстрілювали українські позиції з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку Пісків відкривали вогонь зі станкових протитанкових і підствольних гранатометів.

Поблизу Новоолександрівки збройні формування РФ вели обстірли з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, а також великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Біля Луганського ворог вів вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Неподалік Новолуганського противник застосовував автоматичні станкові гранатомети.

В результаті ворожих обстрілів троє військових дістали вогнепальні осколкові поранення. Один поранений помер у шпиталі. Двоє інших перебувають у медичному закладі. Стан їхнього здоров'я задовільний.

"На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм", - йдеться у зведенні. 

Станом на ранок 11 серпня зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню біля Новомихайлівки.

Як повідомлялося, президент України Володимира Зеленський заявив, що Донбас ніколи не буде російською територією, скільки б часу він не був в окупації країни-агресора. На думку глави держави, у зв'язку з цим жителям окупованої території вже сьогодні важливо самовизначитися. Оскільки жителям окупованих територій Донбасу, які вважають цей регіон частиною Росії, слід переїжджати до РФ.

Новини з фронту: український Нью-Йорк опинився під обстрілом

Новини з фронту: український Нью-Йорк опинився під обстрілом
Источник материала
loader
loader