Алігатор схопив і мало не відгриз руку співробітниці зоопарку на очах у дітей
Алігатор схопив і мало не відгриз руку співробітниці зоопарку на очах у дітей

Алігатор схопив і мало не відгриз руку співробітниці зоопарку на очах у дітей

У Сполучених штатах алігатор напав на співробітницю центру рептилій і птахів при відвідувачах. Жінка мало не втратила руку.

Про це повідомляє видання АВС.

Як все сталося

Сім'я з дітьми святкувала день народження дитини в центрі рептилій і птахів. Однак свято мало не перетворилося на кошмар, коли алігатор напав на одну зі співробітників.

Відомо, що подія трапилася в готелі "Scales and Tails" 14 серпня.  Інцидент зняли на відео очевидці.

На кадрах видно, як дресирувальниця показує рептилію гостям. Після цього співробітниця центру спробувала зігнати алігатора у воду з платформи, на яку він стрибнув. Однак тварина не послухалася, а схопила господиню за руку і затягла у вольєр.

Допомога дресирувальниці

Алігатор продовжував кусати співробітницю центру. Жінці знадобилася допомога. На виручку дресирувальниці поспішив батько сімейства, яке відпочивало в готелі.  Однак чоловік не зміг впоратися з рептилією самостійно. Тільки разом з іншим дресирувальником чоловіки розімкнули щелепи алігатора і звільнили постраждалу.

Алігатор. Ілюстрація

На сторінці центру рептилій і птахів в соціальних мережах прокоментували інцидент. Повідомили, що зараз співробітниці нічого не загрожує.

Один з гостей, у якого був досвід роботи медичним працівником, відразу ж надав необхідну допомогу постраждалій співробітниці готелю. Пізніше на місце прибули служби екстреної допомоги. Дресирувальницю доставили в лікарню. Лікарі очікують, що жінка зможе повністю одужати.

Раніше MY.UA писали про те, що в США акула напала на 12-річну дівчинку.

Читайте також про те, що в Червоному морі акула відкусила ногу туристу.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом