19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Боба Ділана звинувачують у зґвалтуванні 12-річної дівчинки, буде суд
Боба Ділана звинувачують у зґвалтуванні 12-річної дівчинки, буде суд

Боба Ділана звинувачують у зґвалтуванні 12-річної дівчинки, буде суд

Всесвітньо відомого співака і музиканта, лауреата Нобелівської премії - Боба Ділана – звинувачують у скоєнні злочину сексуального характеру з 12-річною дитиною.

Про це повідомляє видання NBC News.

Позивач залишився анонімним

Як інформує першоджерело, минулого тижня в бік Боба Ділана прилетіло звинувачення в тому, що 56 років тому, в травні 1965 року, він кілька разів поглумився над дитиною. На той момент дівчинці було 12 років, і вона не давала своєї згоди на ті дії, які нібито здійснював співак.

Жінка, яка подала заяву, побажала залишитися анонімною, і в документах, які будуть фігурувати у справі, вона підписалася ініціалами JC. За словами позивача, будучи в стані алкогольного сп'яніння, Боб Ділан скористався беззахисністю дитини і кілька разів вчинив акт насильства.

Молодий Боб Ділан, якого звинувачують у зґвалтуванні 12-річної дівчинки 56 років тому

Більш того, за інформацією видання USA Today, у суду є офіційні документи, які повідомляють, що в той час музикант, завдяки статусу зірки, поширював наркотики і алкоголь неповнолітнім. Якраз під впливом наркотичних речовин відбулися "хижацькі сексуальні та незаконні дії умисно і без її згоди", як стверджують адвокати жертви.

Закон Нью-Йорка дає шанс жертвам заявити про насильство

Оскільки тоді дівчинці було всього 12 років, зрозуміло, що насильство залишило сліди в її емоційному і психічному здоров'ї. Заявниця так і написала в документах, що їй довелося зіткнутися з депресією, сильним страхом, травмами, які "переслідують її донині".

Баб Ділан заперечує звинувачення, буде судитися з позивачем

Звичайно, 80-річний Боб Ділан заперечує звинувачення. Його захисники заявили, що слова JC не відповідають дійсності. Тому суд вирішуватиме, хто з фігурантів говорить правду і яке покарання понесе винний, будь то в згвалтуванні або наклепі.

Нагадаємо, що в Нью-Йорку діє закон, який дозволяє жертвам насильства, які на момент події були дітьми, заявляти про злочин через багато років, незважаючи на те, що звинувачення можуть вважатися застарілими для судового переслідування.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що на Хмельниччині спіймали педофіла, який зґвалтував маленького хлопчика.

Також ми писали, що "Це не та дочка, яку я знав": батько Меган Маркл звинуватив її у брехні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом