У Херсонській області чоловік з карабіном помилився полем і потрощив сільгосптехніку фермера
У Херсонській області чоловік з карабіном помилився полем і потрощив сільгосптехніку фермера

У Херсонській області чоловік з карабіном помилився полем і потрощив сільгосптехніку фермера

Зловмисник хотів помститися компаньйону, але помилився полем.

У Херсонській області чоловік, стріляючи із карабіну, погрожував агропрацівникам та пошкодив їхній мототранспорт й сільськогосподарську техніку. Поліцейські затримали зловмисника.

Про це повідомляє поліція області.

Інцидент стався в полі, яке належить Зеленопідській територіальній громаді Каховського району. Туди зловмисник приїхав на позашляховику Lincoln і почав погрожувати працівникам, пошкодивши їхню техніку. Все це супроводжувалося пострілами з карабіну.

Налякані робітники розповіли, що чоловік почав погрожувати їм і сказав, що їхній роботодавець винен йому гроші. Потім невідомий металевим прутком потрощив сільськогосподарську техніку, після чого дістав з машини карабін та зробив кілька пострілів вгору. Робітники злякалися та побігли в сторону поля із соняшниками, де сховалися.

Зловмисник намагався втекти, але його затримали у селі Діброва. Нападником виявився 36-річний житель Нової Каховки, який був судимий за грабіж, погрозу вбивством та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Свої дії пояснив тим, що хотів помститися своєму компаньйону по агробізнесу, який нібито постачає йому неякісні товари, постійно винен гроші і через це між ними виникають конфлікти. Чоловік планував пошкодити сільськогосподарську техніку, але точно не знав, яке поле належить компаньйону. І він нібито помилився полями та завдав шкоди зовсім іншому фермерові.

За погодженням із прокуратурою поліцейські провели невідкладний обшук в автомобілі чоловіка, звідки вилучили карабін з тепловізором, гільзи, глушник, металевий прут та мобільні телефони. Нині усе це вилучено та направлено на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження, зловмиснику загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Вирішується питання про вручення затриманому підозри в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Читайте також: 

  • Гатив з карабіна на власному весіллі: під Чернівцями нареченому-стрільцеві обрали запобіжний захід
  • У Черкасах неадекватний молодик влаштував стрілянину на чужому подвір'ї (відео)
  • Кидався на водійку і трощив салон: у Харкові судитимуть молодика, який влаштував дебош у трамваї(відео)

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
loader
loader