12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Анджеліна Джолі вперше завела Instagram і опублікувала те, що не очікував ніхто
Анджеліна Джолі вперше завела Instagram і опублікувала те, що не очікував ніхто

Анджеліна Джолі вперше завела Instagram і опублікувала те, що не очікував ніхто

Анджеліна Джолі, відома не тільки як актриса, але і філантроп, громадський діяч і посол доброї волі ООН (з 2001 року), завела сторінку в соціальній мережі Instagram.

Її перший пост можна прочитати в офіційному акаунті Джолі.

Актриса вже отримала мільйони фоловерів

Ніхто не очікував, що 46-річна зірка зважиться на реєстрацію в Instagram. Її офіційний нік - @angelinajolie. У додатку є багато фан-сторінок актриси, але сама вона ніколи не була присутня в цій соцмережі. Лише кілька років тому вона зважилася завести особистий YouTube-канал, що стало несподіванкою для багатьох.

Анджеліна Джолі є послом доброї волі ООН з 2001 року

Тільки за перші кілька годин аккаунт вже встиг отримати заповітний блакитний ярлик, який означає офіційну приналежність профілю тій особистості, яку він представляє. Зараз на сторінку підписалися вже більше 4 мільйонів людей, хоча публікація в акаунті всього одна, і та – на тему, яку рідко висвітлюють в Instagram через її специфічність.

Чому зірка присвятила першу публікацію

Навряд чи фанати Анджеліни Джолі побачать в її профілі фотографії, якими сповнені сторінки її колег та інших зірок. Ніяких червоних доріжок, професійних фотосесій з вилизаною картинкою, фото з відпочинку та іншого "легкого" контенту. Актриса збирається використовувати Instagram для висвітлення світові нелегкої ситуації в Афганістані та інших країнах, де доводиться боротися за права людини.

Перший пост Джолі присвячений Афганістану. Лист дівчинки-підлітка про благання про допомогу

"Зараз народ Афганістану втрачає можливість спілкуватися в соцмережах і вільно самовиражатися. Я приєдналася до Instagram, щоб поділитися їхніми історіями та голосами", - такий текст супроводив першу публікацію Джолі.

Пост зірка присвятила афганській дівчинці-підлітку. На фото видно лист, написаний від руки, в якому дитина розповідає про біди особисто свої, рідної країни після захоплення влади бойовиками "Талібану", а також просить про допомогу. У публікації - півтора мільйона лайків і гора коментарів.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що доступ до офісу в онлайн-режимі: Facebook представив інноваційний додаток.

Також ми писали, що Сахра Карімі в Україні: як наші врятували відому афганську режисерку з Кабула.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом