20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Американські аналітики, говорячи про необхідність дотримання Україною Мінських угод, цитують Медведчука
Американські аналітики, говорячи про необхідність дотримання Україною Мінських угод, цитують Медведчука

Американські аналітики, говорячи про необхідність дотримання Україною Мінських угод, цитують Медведчука

Голова політради партії " опозиційна платформа - за життя» Віктор Медведчук, якого українська влада звинувачує у державній зраді, навіть перебуваючи під слідством і домашнім арештом, продовжує піднімати найбільш гостру для України тему припинення бойових дій на Донбасі. На думку політика, вся відповідальність за триваючий конфлікт на Сході країни лежить на чинній владі. Про це йдеться в статті на сайті американського фонду "США-Україна".

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

У публікації наголошується, що Медведчук в черговий раз підкреслив важливість дотримання умов Мінських угод, які були визнані безальтернативними, в тому числі і європейськими учасниками переговорного процесу.

"Лідер української опозиції Віктор Медведчук, якого українська влада в даний час звинувачує в державній зраді, покладає провину за застопорилися мирні переговори на українських глобалістів, "маніпулятивні зовнішні сили" і недотримання Україною вимог Мінських угод", – йдеться в статті.

Нагадаємо, офіс генерального прокурора звинувачує голову політради партії " опозиційна платформа - за життя» Віктора Медведчука в державній зраді. 13 травня цього року лідер опозиції був поміщений під домашній арешт, а 9 липня домашній арешт продовжили ще на два місяці. Адвокати політика подали апеляційну скаргу на дане рішення, але 30 липня Київський апеляційний суд залишив рішення Печерського районного суду міста Києва про продовження запобіжного заходу без змін.

Що стосується мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, Віктор Медведчук і раніше заявляти, що воно повністю залежить від політичної волі Володимира Зеленського.

«Для того щоб не було загострень, для того щоб уникнути їх сьогодні і в майбутньому, необхідно виконання Мінських угод, які в ході розмови між Путіним, Макроном і Меркель, були визнані безальтернативними», – підкреслив парламентарій.


Теги по теме
Виктор Медведчук Оппозиционная платформа - За жизнь
Источник материала
Поделиться сюжетом