Реліз 5-зіркових персонажів Genshin Impact не виправдав очікування фанатів
Реліз 5-зіркових персонажів Genshin Impact не виправдав очікування фанатів

Реліз 5-зіркових персонажів Genshin Impact не виправдав очікування фанатів

Гравці незадоволені тим, що Genshin Impact, анонсувавши персонажів з п'ятизірковим рейтингом як найкращих, надала користувачам "зламаних" з обмеженими можливостями.

Про проблеми релізу повідомляє PC Gamer.

Лучниця не потрапляє в ціль

Головна претензія ігроманів - до лучниці Йоімії, яка в даний час доступна з повноцінними можливостями тільки протягом певного періоду. Враховуючи рамки та невідомість, гравцям пропонується витратити гроші, щоб розблокувати своїх улюблених персонажів Genshin Impact.

Однак ті, хто вже оплатив покупку персонажа, скаржаться, що механіка Йоімії "зламана". Більшість проблем стосуються гравців високого рівня, а також механіки, що повинна працювати проти цього персонажа за сюжетом.

Лучниця Йоімія в грі Genshin Impact "зламалася", на це скаржаться гравці

Деякі з основних недоліків полягають в тому, що автоатаки і постріли Йоімії практично не досягають її цілей. Інша скарга - її найсильніші атаки не активуються, коли користувач натискає комбінації клавіш ухилення. Навіть зустрічаються коментарі з приводу того, що гравців обдурили, і Йоімія насправді є персонажем з більш низьким рівнем.

Гравці бояться майбутніх релізів з такими ж багами

Справжня проблема, яка виникає з ситуації з Йоімією, пов'язана з тим, що це може створити прецедент для майбутніх персонажів. Гравці критикують нинішній шеститижневий термін розробника для нових оновлень (кожен раз вводяться двоє нових персонажів в патчі). Це може призвести до того, що випущені персонажі будуть недостатньо продуманими і мало тестованими.

Genshin Impact кожні 6 тижнів випускає патч з двома новими персонажами

На китайській платформі соціальних мереж Weibo база гравців Genshin Impact наповнена коментарями, що закликають компанію "оптимізувати Xiaogong" (китайське ім'я Йоімії), або люди зажадають відшкодування коштів. Поки що розробники ще не відповіли ігровій спільноті.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Instagram вводить нову функцію, щоб полегшити життя продавців і покупців.

Також ми писали, що український блогер понівечив своє обличчя, знімаючи черговий ролик: шкіри не залишилося.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом