Як життя колишньої нареченої Кличка пішло шкереберть: історія довжиною в 11 років
Як життя колишньої нареченої Кличка пішло шкереберть: історія довжиною в 11 років

Як життя колишньої нареченої Кличка пішло шкереберть: історія довжиною в 11 років

21 серпня свій 32-й день народження святкувала американська актриса і за сумісництвом колишня кохана боксера Володимира Кличка - Хейден Панеттьєр.

Більш детально розповідає Сьогодні.

Спільне життя з українським боксером

Дівчина познайомилася з Володимиром Кличком в далекому 2010 році на вечірці спільних знайомих. Пара відразу сподобалася один одному, незважаючи на різницю у віці (13 років) і зрості (45 сантиметрів). Між ними виникла пристрасть, що перейшла у відносини. Але перша спроба тривала недовго, вже через півроку Хейден оголосила про розставання через неможливість будувати кар'єру в США, коли Кличко постійно зайнятий боксом в Європі.

Хейден Панеттьєр з Володимиром Кличком (ліворуч) і Брайаном Хікерсоном (праворуч)

У 2013 році парочка знову зійшлася. Мабуть, почуття не зникли. Тоді дівчина приїхала з українцем на підтримку Революції Гідності до Києва. Мова заходила про можливе весілля на День Незалежності. Але актриса завагітніла і в 2014 році народила дочку Кайю-Євдокію. Після почалися серйозні проблеми, викликані післяпологовою депресією.

Життя пішло шкереберть після пологів

Дівчині довелося відвідувати психолога, але лікування не допомагало. У 2018 році вона остаточно кинула дочку і Володимира, а сама повернулася в Америку. Ще гірше стало після знайомства з Брайаном Хікерсоном, який пристрастив Хейден до алкоголю і розгульного способу життя. Більш того, в мережі почали регулярно з'являтися повідомлення про побиття молодим хлопцем.

Хейден Панеттьєр повернулася до Брайана Хікерсона, незважаючи на побиття

Дійшло до того, що хлопця засудили до тюремного терміну за рукоприкладство. Хейден змінилася до невпізнання, перестала стежити за собою і набрала вагу. А коли бойфренд вийшов з в'язниці, як ні в чому не бувало пробачила його і відновила відносини. Далі знову по колу - чутки про погане ставлення до коханої і навіть зради.

У цей час Володимир Кличко разом з дочкою щасливо і весело живуть в Україні, не чекаючи повернення в сім'ю колишньої нареченої і мами, яка видалила всі спільні фотографії з соціальних мереж.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Брітні Спірс побила домробітницю? На співачку подали заяву в поліцію.

Також ми писали, що Наталя Могилевська всерйоз підсіла на схуднення: скільки вже скинула зірка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом