28 апреля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Джамала заробила на Дні Незалежності 340 000 грн, поки інші зірки виступали безкоштовно
Джамала заробила на Дні Незалежності 340 000 грн, поки інші зірки виступали безкоштовно

Джамала заробила на Дні Незалежності 340 000 грн, поки інші зірки виступали безкоштовно

23 серпня на відкритті саміту "Кримська платформа" в київському концертно-виставковому центру "Парковий" виступатиме співачка Джамала, гонорар якої складе чималеньку суму.

Про це повідомляє контракт, складений з артисткою на платформі ProZorro.

А як же благодійність?

Згідно з першоджерелом, 16 серпня було складено контракт з українською співачкою Джамалою підприємством "Державне театрально-видовищне агентство". Він має на увазі, що артистка виступить на офіційному відкритті важливої для України події – саміту "Кримська платформа". За пісню "1944", з якою Джамала виграла "Євробачення-2016", співачці заплатять 337,4 тисячі гривень.

Контракт на виступ Джамали на "Кримській платформі"

Також повідомляється, що вести захід запросили відомого в країні ведучого Тимура Мірошниченка, який працює на телеканалі 1+1. Його гонорар за роботу складе порівняно меншу суму - 61,6 тисяч.

Питання в тому, що відкриття приурочене до Дня Незалежності України, а всі артисти і медійні особистості, запрошені брати участь у масштабному заході, виступатимуть безкоштовно. Навіть концерт на стадіоні "Олімпійський" не оплачується, хоча там співатимуть найкращі виконавці. Так чому одні повинні працювати безкоштовно, враховуючи свято, а деяким можна заплатити всього за одну пісню таку кругленьку суму?

Джамалі заплатять на саміті 337 тисяч, Тимуру Мірошниченку - 61 тисячу

Що собою являє саміт?  

У Києві планується масштабний міжнародний захід, в якому візьмуть участь делегації з десятків країн – саміт "Кримська платформа". Його ініціював президент Володимир Зеленський для обговорення та прийняття дієвих рішень з приводу повернення у власність країни Криму.

Спочатку планували провести в травні, на річницю депортації кримських татар, але коронавірус вніс свої корективи. Тоді прийняли рішення перенести саміт на 23 серпня і приурочити до Дня Незалежності. Його називають "консультативно-комунікаційним механізмом", адже він стане інструментом, що працює для досягнення конкретної мети.

Раніше портал MY.UA повідомляв, чий Крим? Всесвітньо відомий режисер Террі Гілліам назвав Одесу Росією.

Також ми писали, що колишній президент намагався накласти на себе руки: "Це крик про допомогу".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом