Батько Брітні Спірс погрожує розкрити страшні факти реального психічного стану співачки
Батько Брітні Спірс погрожує розкрити страшні факти реального психічного стану співачки

Батько Брітні Спірс погрожує розкрити страшні факти реального психічного стану співачки

Джеймі Спірс направив до суду Лос-Анджелеса клопотання обсягом в 15 сторінок, де спробував відмити власну репутацію. Він розповів, що гідний похвали за свою опіку, а не лайки.

Подробиці повідомляє видання NZ Herald.

"Залежність Брітні серйозніша, ніж всі думають"

Нещодавно громадськості здавалося, що епопея зі звільненням співачки Брітні Спірс від тиранічного опікунства її батька Джеймі, яке тривало з 2008 року, прийшла до логічного завершення. Фанати раділи за зірку, адже після стількох судових засідань батько вирішив відмовитися від прав на опіку і дати дочці незалежність.

Але недовго він мовчав. Вся ця історія сильно покалічила репутацію Джеймі Спірса, його ненавидять всі фанати артистки. Щоб хоч якось відмити своє обличчя перед громадськістю, він заговорив знову. Адвокати подали до суду Лос-Анджелеса 15-сторінкове клопотання, в якому чоловік пояснює, чому весь час так люто тримався за право опіки.

Джеймі Спірс розповів, що Брітні страждає багатьма психічними розладами

Містер Спірс написав: "Якби громадськість знала всі факти особистого життя пані Спірс, не тільки її хороші сторони, але і її недоліки, всі пристрасті і психічні розлади, проблеми зі здоров'ям, з якими вона боролася, і всі проблеми опікунства, вони хвалили б містера Спірса за виконану ним роботу, а не очорняли його".

Хороший батько, який піклується про благополуччя дочки?

Таким чином, зі слів батька виходить, що він всі роки виконував роль опікуна з єдиною метою – допомогти Брітні встати на ноги. Тільки люди все одно не дізнаються, наскільки це відповідає істині, адже ніяких доказів Джеймі надавати не збирається. Каже, що не має права виставляти напоказ всі проблеми дочки, це повинно залишитися її конфіденційною таємницею.

Батько Брітні Спірс подав клопотання до суду, де розповів про проблеми дочки

Також він вкотре запевняв, що не змушував доньку приймати ліки, що стабілізують настрій, зокрема, літій. Каже, лікування призначив вже покійний психіатр Брітні доктор Бенсон, після нього - інші кваліфіковані лікарі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що немовля з обкладинки альбому Nirvana подало до суду на музикантів.

Також ми писали, що олімпійська чемпіонка Оксана Баюл відмовилася від українського громадянства - образилася на Зеленського.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны