Тіна Кароль вагітна? Співачка спровокувала чутки на День Незалежності
Тіна Кароль вагітна? Співачка спровокувала чутки на День Незалежності

Тіна Кароль вагітна? Співачка спровокувала чутки на День Незалежності

Після виступу української співачки Тіни Кароль на стадіоні "Олімпійський" багато фанатів зірки запідозрили її у вагітності. Справа в наряді, який Кароль одягла на концерт.

Дивіться відео з виступу на платформі YouTube.

Співачка приховує цікаве положення

Після того, як Тіна Кароль закінчила свій виступ на благодійному концерті в "Олімпійському" 24 серпня, в мережі шанувальники зірки стали поширювати чутки, що вона, ймовірно, чекає на дитину. Приводом до такого припущення став наряд дизайнера Сlara Daguin, який дуже личив Тіні, але за фасоном ніколи не належав до числа її концертних образів.

Співачка завжди виступала в нарядах, які вигідно підкреслювали талію, робили стрункішою та огинали всі частини тіла. Але на День Незалежності вона вийшла на сцену в довгій блискучій сукні, що приховує фігуру, і ефектному блискучому топі. Такою шанувальники дійсно не звикли бачити артистку. Це і послугувало приводом до появи чуток.

Є візуальне спростування чуток

Під відео ванати пишуть, що Тіна Кароль "приховує своє цікаве положення". Нагадаємо, у неї є 12-річний син Веніамін, який народився в шлюбі з Євгеном Огіром (помер від раку шлунка в 2013 році). Фанати підозрюють, що скоро у Веніаміна з'явиться брат або сестра. Сама Тіна неодноразово говорила в інтерв'ю, що не проти народити ще одну дитину, конкретно - дівчинку.

Тіна Кароль може бути вагітна

Але якщо глядачі побачили натяк в наряді, то існує й спростування вагітності. 24 серпня Кароль також співала на одній сцені з італійським співаком Андреа Бочеллі, який давав благодійний концерт в Маріїнському парку під назвою "Голос моєї душі". Тоді на артистці було довге жовте облягаюче плаття, яке ніяк не підкреслювало можливе "цікаве положення".   

Раніше портал MY.UA повідомляв, великий день для України: програма святкування 30-ї річниці Незалежності.

Також ми писали, що 24 серпня в Україні святкують День Незалежності: красиві привітання.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом