Новий альбом Каньє Веста "Donda" вже злили в мережу без його відома
Новий альбом Каньє Веста "Donda" вже злили в мережу без його відома

Новий альбом Каньє Веста "Donda" вже злили в мережу без його відома

29 серпня на музичних стрімінгових платформах з'явився новий альбом відомого американського репера Каньє Веста. Але той стверджує, що не давав згоду на реліз.

Про це репер розповів на особистій сторінці в Instagram.

Що не влаштувало автора альбому?

 Каньє Вест в Instagram опублікував картинку, де на білому тлі чорними великими літерами написано: "UNIVERSAL ВИПУСТИВ МІЙ АЛЬБОМ БЕЗ МОГО ЗАТВЕРДЖЕННЯ, І ВОНИ ЗАБЛОКУВАЛИ "JAIL PT 2", ЯКИЙ БУВ ПРИСУТНІЙ НА ЦЬОМУ АЛЬБОМІ".

Суть претензії репера в тому, що лейбл Universal Music Group, на якому випускав свій новий альбом Вест, провів реліз композицій без попереднього узгодження з виконавцем. Головна претензія стосується треку "Jail pt 2", який вранці 29 серпня, коли "Donda" був тільки випущений, був відсутній серед усіх пісень.

Каньє Вест звинуватив Universal Music Group у випуску нового альбому без його дозволу

Каньє Вест відразу ж почав розбиратися з лейблом і навіть публікував в соціальній мережі скріншоти з листування, де керівництво відповідало, що реліз композиції затримується, оскільки її співавтор DaBaby ще не дав офіційного дозволу на випуск. Правда, вже в другій половині дня трек з'явився у вільному прослуховуванні, а скріни з Instagram були видалені.

Що не так з піснею "Jail pt 2"?

Проблеми з композицією почалися, коли ще співавтором першої версії був репер Jay-Z разом зі скандальним Мерліном Менсоном. Другого звинуватили в сексуальних домаганнях і насильстві, тому співпраця була припинена, і трек переписали з DaBaby. Але в липні репер опинився в центрі скандалу через звинувачення в гомофобії і жононенависництві, що теж зіпсувало репутацію і лейблу, і безпосередньо Каньє Весту.
Каньє Вест і Jay-Z (ліворуч), а також репер з мамою Дондою


На радість фанатів, в альбомі присутні обидві версії пісні. Трек, який записувався спільно з Jay-Z, був відновлений і доданий під оригінальною назвою "Jail". "Donda", 10-й альбом Каньє, названий на честь мами репера, яка померла в 2007 році від ускладнень після ліпосакції. Він виходить через майже два роки після останнього "Jesus Is King".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що батько Брітні Спірс погрожує розкрити страшні факти реального психічного стану співачки.

Також ми писали, що Тіна Кароль вагітна? Співачка спровокувала чутки на День Незалежності.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом