19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ветеран порізав на допиті собі вени
Ветеран порізав на допиті собі вени

Ветеран порізав на допиті собі вени

«Нас не залякати ані СІЗО, ані катуваннями», – Дмитро Кухарчук

Дмитро Кухарчук пошкодив себе на знак протесту проти переслідування влади

Ветеран російсько-української війни Дмитро Кухарчук, якого намагаються засудити за статтею «хуліганство» за акцію під Офісом президента 14 серпня, на знак протесту проти переслідування ветеранів порізав собі вени під Печерським управлінням поліції у Києві.

«Нас не залякати ані СІЗО, ані катуваннями. Виносячи друзів з фронту, ми бачили чимало крові, якої ніколи в житті не бачили ані Монастирський, ані Єрмак, ані Баканов, ані Зеленський. Я розумію, що вони так сильно хочуть моєї крові. Ось вам моя кров», – сказав Дмитро Кухарчук, після чого порізав собі руку на лівій руці. Тут же йому надали першу медичну допомогу.

У подальшому брифінгу виступили адвокат «Сліпа», письменник Василь Шкляр та лідер Національного корпусу Андрій Білецький. Вони навели факти замовності справи, за якою під час протесту начебто побили працівника поліції «з-зарання заготовленими предметами» – ногами.

«Влада продовжує репресії проти ветеранів війни! Переслідування ветеранів - представників Азовського руху тривають. Вранці 28 серпня двом ветеранам полку» Азов – голові Черкаського міського відділення Національного Корпуси Дмитру Кухарчуку і його бойовому побратимові Олегу Довбиш, вручили підозри. Хлопцям інкримінують ст. 296 ч . 4. Мова йде про «хуліганські дії», які вони нібито здійснювали на акції під Офісом Президента 14 серпня в Києві. Очевидно, що майбутні допит і суд – тільки формальність в цій політичній замовний справі. Відразу після вручення підозр прес-служба Нацполіціі опублікувала новина, що нібито суд вже обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. що не відповідає дійсності, оскільки суд ще навіть не був призначений! Можна зробити висновок, що результат вже давно відомий, тому в Нацполіціі вирішили навіть не чекати самого засідання», – заявив лідер Національного корпусу Андрій Білецький.

Запобіжні заходи обиратимуть сьогодні у Печерському районному суді міста Києва:

Источник материала
Поделиться сюжетом