19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Ваші йоб*ні ЗМІ": Моргенштерн розплакався в ефірі Гордона на питання про Одесу
"Ваші йоб*ні ЗМІ": Моргенштерн розплакався в ефірі Гордона на питання про Одесу

"Ваші йоб*ні ЗМІ": Моргенштерн розплакався в ефірі Гордона на питання про Одесу

31 серпня на YouTube-шоу "В гостях у Дмитра Гордона" російський репер Моргенштерн розплакався під час інтерв'ю, коли йому нагадали про одеську жалобу.

Повне інтерв'ю дивіться на однойменному каналі.

Українські журналісти спотворили сенс репліки

Нагадаємо читачам, що 4 грудня 2019 року на вулиці Троїцькій в Одесі сталася велика пожежа в коледжі. Загинуло 16 осіб. Тоді влада оголосила національний траур, а в той же день в місті давав сольний концерт Моргенштерн. Тоді і стався скандал. На наступний день всі засоби масової інформації рясніли заголовками, що репер назвав траур "просто е**ною показухою".

Досі виконавець не коментував ситуацію, але тепер, коли Дмитро Гордон нагадав Алішеру Валєєву (справжнє ім'я репера), той не зміг стримати емоції і розплакався в ефірі. Потім заспокоївся і звинуватив українських журналістів, які вирвали фразу з контексту і створили скандал на порожньому місці. Він розповів, що насправді виголосив на концерті в Одесі.

Репер не шкодує про сказане

Як уточнив Алішер, "якби я втратив дитину, останнє, чого б я хотів, щоб вся країна мені про це нагадувала". Він вибачився перед усіма, кого образили слова, але не забрав їх назад. "Ті, кого це зачепило: вибачте мене, будь ласка, але від слів своїх я не відмовляюся", - висловив музикант.

Слова Моргенштерна про скорботу через пожежу в Одеському коледжі спотворили

Він навів справжню фразу, яка звучала від Моргенштерна зі сцени: "Я вважаю, що день жалоби – це просто показуха, просто йо**на показуха. Давайте влаштуємо замість Дня жалоби день, б***ь, крику – якого х*я пожежних перевірок немає в місті?". Тобто, журналісти взяли лише першу частину сказаного і зробили з неї інформаційний привід для скандалу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Дмитро Гордон взяв інтерв'ю у забороненого в Україні Моргенштерна: "я буду президентом Росії".

Також ми писали, що дочка репера Птахи прийшла на шоу "Пацанки" і розповіла, який жах створив з нею знаменитий батько.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом