Вінницький "Отелло" вбив кохану і повісився: не зміг жити без неї
Вінницький "Отелло" вбив кохану і повісився: не зміг жити без неї

Вінницький "Отелло" вбив кохану і повісився: не зміг жити без неї

У місті Вінниця 20-річна дівчина загинула від рук колишнього коханого, який після того, що накоїв, повісився.

Подробиці події, а також версії про її причини повідомив онлайн-ресурс Obozrevatel.

Що відомо про вбиту дівчину

Похорон 20-річної Ірини Кузнєцової не залишив байдужими, мабуть, нікого з жителів маленького міста Томашпіль у Вінницькій області. Дівчина-студентка вивчала іноземні мови в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса, який зараз знаходиться в місті Вінниця.

Ірина в 2018 році закінчила школу

Колишні однокласники Ірину пам'ятають як скромну і тиху дівчинку, старанну ученицю, яка в шкільні роки не зустрічалася з хлопцями.

Деталі вбивства дівчини її екс-бойфрендом

Перші особисті стосунки у Ірини почалися тільки після вступу до вузу і переїзду до Вінниці.

Обранцем дівчини став набагато старший за неї (на 10-11 років) чоловік на ім'я Віталій. Раніше він вже був одружений і є батьком дитини.

Віталій народився в селі Голубівка, що в Жмеринському районі, а в місті Вінниця він працював в одному з магазинів.

Відносини пари тривали три роки і були досить серйозними. Віталій та Ірина спільно проживали і навіть відвідували батьків чоловіка в селі. Однак роман пари затьмарювали ревнощі Віталія.

Віталій сильно ревнував Ірину

За словами знайомої вбитої дівчини, Віталій побачив її з іншим, що призвело до нападу ревнощів з відповідним результатом. Однак, згідно з інформацією інших людей з оточення вбитої, пара вже розлучилася, коли Віталій зустрів Ірину з іншим.

Як розповіли співробітники поліції, в день вбивства сусіди помітили чоловіка. Він стукав у двері квартири, одну з кімнат якої Ірина знімала. Так і вдалося вирахувати підозрюваного.

Повідомляється, що все тіло дівчини було буквально всіяне ножовими пораненнями. Всього горе-коханець завдав нещасній майже тридцять ударів ножем.

На момент вичислення місця проживання підозрюваного поліцейськими та їх прибуття за вказаною адресою, чоловік вже повісився. Це сталося у дворі батьківського будинку Віталія. Поруч з тілом чоловіка була виявлена записка, адресована його матері і батькові, в якій він просив вибачення і говорив, що без Іри жити не зможе.

Що стосується батьків Віталія, вони впевнені в невинності сина. Та й за словами місцевих жителів села, для Віталія не були характерні агресивні прояви. 

Однак є й інша версія, озвучена знайомою чоловіка, мовляв, той бив і екс-дружину і іноді агресивно поводився по відношенню до інших. Також у нього нібито була заборгованість по аліментах на дитину.

Раніше MY.UA повідомляв про те, що чоловік вдарив вагітну ножем, але уникне покарання за вбивство.

Також нагадаємо, що на Хмельниччині спіймали педофіла, який зґвалтував маленького хлопчика.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом