6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ABBA анонсувала вихід нового альбому в листопаді вперше за 40 років
ABBA анонсувала вихід нового альбому в листопаді вперше за 40 років

ABBA анонсувала вихід нового альбому в листопаді вперше за 40 років

Всесвітньо відомий шведський гурт ABBA, який закінчив спільні виступи в 1982 році, оголосив про роботу над новим альбомом з десяти пісень, який вийде 5 листопада 2021 року.

Про це учасники розповіли на під час стріму на платформі YouTube.

Платівка під назвою "Voyage"

Гурт уточнив в повідомленні, що весь склад зібрався знову ще в 2018 році. Тоді колектив написав дві нові композиції, але всі настільки влилися в роботу над музикою, що згадали минулі часи і подумали: "А не могли б ми зробити ще кілька?". Так трек за треком став вимальовуватися цілий альбом, який незабаром зможуть оцінити всі старі фанати, а також шанувальники більш молодші.

На стрімінгових сервісах є можливість прослухати дві пісні - "I Still Have Faith In You" і "Don't Shut Me Down". Навіть доступно відео під першу композицію, де музиканти згадують свій минулий прорив (нарізки з виступів, фото тощо). Також виконавці ведуть профіль на Twitter, де постять новини з приводу альбому. Найбільш уважні раніше вже помітили, що гурт готує щось масштабне за деякими їх публікаціям.

Історія легендарного колективу

Гурт ABBA почав свою творчу діяльність в далекому 1972 році. За 10 років роботи учасники встигли прославитися на весь світ, і до сих під їх легендарні пісні звучать по радіо, в якості саундтреків, їх музикою надихаються інші виконавці і навіть запозичують мотиви для власних композицій. Серед найпопулярніших пісень - "Dancing Queen", "The Winner Takes It All", "Happy New Year" і " Mamma Mia".

ABBA анонсувала вихід нового альбому "Voyage"

До речі, на підтримку альбому ABBA планує відкрити авторську арену в Лондоні в травні наступного року. Там вони дадуть серію концертів, правда, виступати будуть не особисто учасники колективу, а їх голограми, названі "абатарами". Зображення створює зірковий режисер Джордж Лукас (творець кінематографічних "Зоряних воєн").

Раніше портал MY.UA повідомляв, що організатори "Міс Україна-2021" показали рекордно дорогу корону переможниці - мільйони доларів.

Також ми писали, що СТБ більше не проводитиме Нацвідбір "Євробачення".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом