6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Настя Івлєєва і Регіна Тодоренко на стежці війни: росіянка принизила українку
Настя Івлєєва і Регіна Тодоренко на стежці війни: росіянка принизила українку

Настя Івлєєва і Регіна Тодоренко на стежці війни: росіянка принизила українку

6 вересня на платформі YouTube вийшов новий випуск шоу Ксенії Собчак "Осторожно: Собчак". Гостею програми стала відома російська блогерка і ведуча Настя Івлєєва.

Повний випуск інтерв'ю дивіться на однойменному YouTube-каналі.

"Не вважаю її конкуренткою"

Обговорювалося багато питань, які стосувалися як особистого життя Івлєєвої, так і робочих моментів. Серед цікавого, Собчак запитала Настю, як та ставиться до колишньої партнерки за програмою "Орел і решка", українки Регіни Тодоренко. Відомо, що обидві ведучі мають авторські шоу. Причому, перші випуски вийшли в ефір в проміжку в кілька днів.

На питання, чи не вважає Настя, що Регіна спеціально випустила своє шоу раніше, щоб стати "першовідкривачкою формату" і втерти носа конкурентці, Івлєєва відповіла, що взагалі не вважає Тодоренко своєю конкуренткою. За словами російської блогерки, в їх програмах різні формати, і плюс – переглядів у Насті більше, як і підписників в соціальній мережі Instagram.

"Я не вважаю Регіну своєю конкуренткою. Так, вона працездатна, молодець. Але, відверто, за переглядами ми сильно відрізняємося", - рузюмувала Івлєєва.

Погляд Регіни на ситуацію

Свого часу на таке ж питання відповідала Регіна Тодоренко. Вона щиро переконана, що між нею і Настею немає конкуренції: "Я прям дуже засмутилася, що нас порівнюють, оскільки шоу різні. У неї - інтерактив, екстрим, у мене – шоу-інтерв'ю, камерне. Ми взагалі різні".

Настя Івлєєва і Регіна Тодоренко

Хоча Тодоренко не заперечує, що порівняння роблять обом ведучим непоганий піар. Але вона не планує стежити за творчістю і роботою Насті, тим більше не буде намагатися бути схожою на свою колегу з Росії. Між дівчатами тільки професійні робочі відносини, про дружбу не може бути й мови.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Оля Фреймут розкрила свій секрет успіху і пояснила популярність Моргенштерна: "Чорнобиль нашої епохи".

Також ми писали, що Måneskin знову потрапили в скандал: група зірвала виступ української співачки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом