19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Алла Костромічова перетворилася на світлу ельфіку й притулилася до каменя: "Хочу..."
Алла Костромічова перетворилася на світлу ельфіку й притулилася до каменя: "Хочу..."

Алла Костромічова перетворилася на світлу ельфіку й притулилася до каменя: "Хочу..."

Відома українська модель, телеведуча і блогер Алла Костромічова вже давно обзавелася великою армією шанувальників в мережі Instagram. Тут за її життям стежить більше мільйона людей, проте її знімки "лайкають" приблизно від 20 до 80 тисяч фанатів.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Ми вже писали свого часу, що Алла своїм "холодним" поглядом лякає фотографів, але зараз не до цього - 35-річна красуня спробувала новий образ.

Про це стало відомо завдяки публікації Алли Костромічової в мережі Instagram.

Публікація Алли Костромічової, скріншот: Instagram

"Зараз про зміни клімату говорять багато і активно. Але в повсякденних турботах це звучить якось віддалено. Важко уявити, що майбутнє планети може бути пов'язано з тим, які продукти я виберу в магазині і візьму я каву в свою чашку або розглядатиму яскравий брендований стаканчик.

Насправді, всі великі рішення починаються з дрібних кроків. Тому я вирішила взяти участь в Instagram-марафоні еко-звичок. Хочу поринути в екологічний стиль життя і дізнатися, як це працює і чи так це складно? Марафон триватиме 14 днів і стартує вже завтра.

На кожен день заплановано прості завдання. Вже завтра з ранку детально розповім про першу еко-звичку. І ми спробуємо протягом дня разом її дотримуватися. Домовилися?", - пише Алла Костромічова.

Після заяв Алли про її нові еко-експерименти можна помітити, що дівчина продовжує радувати фанатів новими знімками. Цього разу зірка шоу "Топ-модель по-українськи "постала майже в образі ельфійки посеред зелених насаджень, косички і срібні прикраси тільки доповнюють даний образ "магією".

Раніше повідомляли, кращі образи на Ukrainian Fashion Week: від суворої Віри Брежнєвої до сонячної Наталії Могилевської.

Як повідомляв Знай.uа, відбирає хліб Костромічової? Переможниця СТМПУ Таня Брик знову займеться дітьми в таборі Алли.

Знай.uа писав, модель Алла Костромічова розсунула стрункі ніжки не гірше за Різандінову: "Це просто вау".

Источник материала
Поделиться сюжетом