Дружина Шумахера розповіла про стан легендарного гонщика після восьми років лікування
Дружина Шумахера розповіла про стан легендарного гонщика після восьми років лікування

Дружина Шумахера розповіла про стан легендарного гонщика після восьми років лікування

Міхаель Шумахер не з'являється на публіці
Фото з відкритих джерел

Міхаель майже вісім років відновлюється після травми головного мозку

Дружина семиразового чемпіона «Формули-1» Міхаеля Шумахера Корінна розповіла про стан чоловіка. Легендарний спортсмен, нагадаємо. продовжує відновлюватися після серйозної травми головного мозку, якої він зазнав 2013 року на гірськолижному курорті.

«Звичайно, мені не вистачає Міхаеля. Я сумую за ним буквально кожен день. Але, звичайно, його бракує не мені одній: діти, сім'я, його батько, все теж дуже нудьгують. Але Міхаель тут, з нами. Інший, але він все ще тут, і це надає нам сили. Наразі він продовжує проходити терапію.

Ми намагаємося жити як звичайна сім'я. «Приватне – означає особисте», – так завжди говорив він. Для мене дуже важливо, щоб він міг продовжувати жити своїм особистим життям і отримувати від нього задоволення. Раніше Міхаель завжди захищав нас, тепер ми захищаємо Міхаеля», – наводить слова Корінни RaceFans.

Інтерв'ю з Корінноювийшло в рамках документального фільму, присвяченого Міхаелю Шумахеру.

Міхаель Шумахер дебютував у «Формулі-1» на Гран-прі Бельгії 1991 року. Німець виступав у чемпіонаті світу до кінця сезону-2006, а потім відновив кар'єру і провів ще три сезони в 2010-2012 роках, але завоювати восьмий чемпіонський титул не зумів. З моменту отримання травми Міхаелем інформація про його стан здоров'я надходить дозовано. Є думка, що Шумахер не прикутий до ліжка. У ЗМІ також з'являлася інформація, що німець кілька разів відвідував елітні клініки, де проходив лікування стовбуровими клітинами. Однак в родині Шумахера цю інформацію ніяк не коментували.

Источник материала
Поделиться сюжетом