19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Загроза нацбезпеці Моргенштерн анонсував три концерти в Україні: СБУ знає?
Загроза нацбезпеці Моргенштерн анонсував три концерти в Україні: СБУ знає?

Загроза нацбезпеці Моргенштерн анонсував три концерти в Україні: СБУ знає?

Російський виконавець Алішер Валєєв (Моргенштерн), який раніше висловлював свою любов до президента Володимира Путіна, анонсував осінні виступи в Україні, де йому давати концерти заборонено.

Квитки на всі три виступи надійшли в продаж на сайті Kontramarka.

Говорив, що обов'язково приїде в Україну

У недавньому інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону Алішер розповів, що не планує виступати з концертами, а обов'язково це зробить. За словами виконавця, йому набагато більше подобається в Україні, ніж рідній країні: "Обожнюю Україну. Одна суцільна столиця кайфу. В Україні мені подобається набагато більше, ніж в рашці. У плані людей. Я не збираюся, а поїду. Мене дуже чекають. Я хочу приїхати в Україну".

Моргенштерн дасть три концерти в листопаді, незважаючи на заборону СБУ

Свою обіцянку Моргенштерн виконав. На ресурсі з онлайн-продажу квитків вже можна придбати перепустки на концерти в Києві (16 листопада), Запоріжжі (13 листопада) та Харкові (15 листопада). Ціни варіюються від кількох сотень до майже 5 тисяч гривень. До Криму ж, за словами репера, він їхати не буде, оскільки впевнений, що тоді в'їзд на українські сцени йому точно замовлений.

Моргенштерн - у чорному списку СБУ

Незважаючи на плани, відомо, що ще в квітні 2021 року Алішера Валєєва внесли до списку осіб, які загрожують національній безпеці України. Таке рішення прийняла Служба безпеки на основі запиту від Міністерства культури. Сам музикант навіть пробував оскаржити рішення і подавав прохання на скасування заборони, але його позови не увінчалися успіхом.

Моргенштерн приїде в Україну для концертів у Києві, Харкові та Запоріжжі

Як тепер збирається Моргенштерн виступати в Україні - незрозуміло. На новину про концерти вже негативно відреагували українські громадські активісти. Можливо, якщо не СБУ скасує заплановані виступи, це можуть зробити радикально налаштовані проти російського репера українські активісти.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що в Італії Україну вважають частиною Росії, цьому вчить підручник з географії.

Також ми писали, що у Києві виступить легендарний рок-гурт "Кіно" разом з Віктором Цоєм.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом