19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Результати «Великого будівництво»: лікарня Чорноморська пришвидшить екстрену допомогу
Результати «Великого будівництво»: лікарня Чорноморська пришвидшить екстрену допомогу

Результати «Великого будівництво»: лікарня Чорноморська пришвидшить екстрену допомогу

У лікарні Чорноморська Одеської області після проведення капітального ремонту та оснащення сучасним медичним обладнанням у рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочало роботу відділення екстреної медичної допомоги. 

Про це повідомляється на сайті Одеської обласної адміністрації.

За оцінками медиків лікарні Чорноморська, з новим обладнанням в оновленому приймальному відділенні на діагностику тепер буде витрачатися не більше 30 хвилин, після чого можна буде відразу ж починати лікування пацієнта. Раніше для цього потрібно було кілька годин.

З міського бюджету на реконструкцію приймального відділення було виділено 7,3 млн гривень, ще 8 млн гривень надійшли з державного бюджету.

За даними голови Одеської ОДА Сергія Гриневецького, в Одеській області за програмою «Велике будівництво», крім реконструкції приймальних відділень, триває також ремонт і будівництво доріг. 

Окремо в рамках проєкту «Велика реставрація» в якості потенційних об'єктів проведення реконструкції вже подані Білгород-Дністровська фортеця, Філармонія, Стара біржа, Музей Західного і Східного мистецтва, а також Художній музей. Крім цього, триває також розробка проєкту лінії електропередач на 330 кВ Новоодеська-Арциз. Прокладка цієї лінії дозволить позбавити південь Одеської області від імпорту електроенергії з Молдови.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що в Краматорську в рамках програми Володимира Зеленського «Велике будівництво» почалося будівництво нової обласної багатопрофільної лікарні.

Источник материала
Поделиться сюжетом