Бізнес-конфлікт у столичному ЖК: посадовець Голосіївської РДА Ткачук тисне на мешканців будинків
Бізнес-конфлікт у столичному ЖК: посадовець Голосіївської РДА Ткачук тисне на мешканців будинків

Бізнес-конфлікт у столичному ЖК: посадовець Голосіївської РДА Ткачук тисне на мешканців будинків

Задля цього проти керуючої компанії та забудовника розгорнули справжню інформаційну війну.

Як з’ясували журналісти, за схемою стоїть ексдепутатка Київради з орбіти Олеся Довгого - Ірина Косіченко, а також чинний посадовець РДА.

Ірина Косіченко.

На початку вересня експредставниця УДАРу у Київраді Косіченко заявила, що група осіб незаконним шляхом начебто отримала контроль над управляючою компанією й шантажує мешканців.

Цю заяву розтиражували окремі ЗМІ, а до самого комплексу жінка викликала представників Голосіївської РДА і правоохоронців.

На противагу керуючій компанії ТОВ «Комфортна-оселя» ексдепутатка та одіозні столичні адвокати Вікторія Пташник та Олександр Мамуня лобіюють тему створення ОСББ.

Хоча насправді жодних реальних підстав для конфлікту між управляючою компанією та мешканцями будинків чи порушення прав власників немає.

А начальник управління житлово-комунального господарства Голосіївської РДА Василь Ткачук неодноразово відкрито висловлював позицію, спрямовану на дискредитацію ТОВ «Комфортна оселя», та відверто виходив за межі своїх повноважень.

Як стало відомо журналістам, дружина Ткачука має бізнес-зв’язки з Миколою Славковим – звільненим ексдиректором керуючої компанії ТОВ «Комфортна оселя».

Відтак у діях чиновника простежується конфлікт інтересів та особиста зацікавленість.

9 вересня проблему ЖК «Park Avenue VIP» обговорили з парламентської трибуни: народний депутат Сергій Шахов закликав «слуг народу» розібратись у ситуації й захистити права інвесторів.

«Хто буде вкладати гроші в Україну, коли до мене, народного депутата з Луганщини, звертаються виборці з 211-го округу м.

Києва з приводу рейдерства у ЖК Парк Авеню? Інвестори вклали свої кошти у житловий комплекс, а якісь негідники хочуть його захопити», – наголосив він.

Тепер у ситуації мають неупереджено розібратись представники влади й компетентних органів.

Источник материала
Поделиться сюжетом