19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
МакЅим вперше випустила пісню після виходу з коми, фанати ностальгують
МакЅим вперше випустила пісню після виходу з коми, фанати ностальгують

МакЅим вперше випустила пісню після виходу з коми, фанати ностальгують

Російська співачка МакЅим (Марина Абросимова) нещодавно виписалася з лікарні після затяжної коми, і майже відразу випустила нову пісню на цифровій платформі, незважаючи на все ще слабке здоров'я.

Про це повідомили на фан-сторінці МакЅим у соціальній мережі "Вконтакте".

Який трек випустила співачка?

Пісня, насправді, давно знайома шанувальником російської артистки. Вона називається "Заведи", і вперше Марина Абросимова виконала її ще в юному 12-річному віці. Студійний запис був створеней в далекому 2002 році і після цього МакЅим лише іноді виконувала її на сцені. Цей трек увійшов до складу збірки групи "ТаТу", де її підписали як "Тату feat. Maxi-M".

МакЅим випустила нову пісню на цифровій платформі

"Мені було років 12, коли я її заспівала. Була маленькою дівчинкою, жила у себе в Казані, виконала пісню «Заведи»", - згадує співачка. Тепер, після виходу з лікарні, дівчина вирішила відтворити колишню творчість, перезаписати трек і випустити на цифровій платформі. На фан-сторінці в соціальній мережі "Вконтакте" шанувальники радо зустріли реліз і навіть ностальгують, цитуючи рядки з тексту.

Передісторія хвороби МакЅим

Нагадаємо читачам, що в середині червня співачку екстрено госпіталізували, у неї діагностували гостру пневмонію. Хвороба швидко прогресувала, і дівчину довелося підключити до апарату штучної вентиляції легенів, ввівши в медикаментозну кому. Тільки в серпні Марина поступово прийшла в себе, і зараз вже проводить лікування вдома, в колі сім'ї.

МакЅим випустила пісню після виходу з коми

Вона настільки зміцніла, що навіть змогла 1 вересня відвести дочку Машу в перший клас. І пісню випустити теж зуміла, на радість безлічі фанатів. Хоча співачка не заперечує, що іноді відчуває сильну слабкість і не може встати з ліжка. На відновлення після коми буде потрібно чимало часу.

Раніше портал MY.UA повідомляв, чому Павло Зібров зовсім не спілкується зі своїм рідним сином: "Відрізаний лікоть".

Також ми писали, що Брітні Спірс похвалилася оголеними сідницями: "Це все справжнє!"

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом