"Дія" в роботі: Михайло Федоров розповів про функціонування додатку і нові можливості
"Дія" в роботі: Михайло Федоров розповів про функціонування додатку і нові можливості

"Дія" в роботі: Михайло Федоров розповів про функціонування додатку і нові можливості

Додаток "Дія", який працює на территорії України, дуже добре захищений від можливих хакерських атак. Про це в ефірі програми "Подробиці тижня" на телеканалі "Інтер" заявив віце-прем'єр міністр України та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, зараз функціонує спеціальна платформа, де розміщено копію додатку "Дія". Там хакери з усього світу випробовують свої сили, щоб знайти вразливості та отримати за це мільйонну премію.

Хакери з усього світу працюють. Є спеціальна платформа, де розгорнута копія "Дії" і хакери з усього світу намагаються знайти якісь вразливості. Поки що їх немає. Також є якісь прояви серйозних атак на додаток, але вони безуспішні.

Також Федоров додав, що "Дія" не зберігає персональних данних і 80% часу приділяється безпеці, тому "Дія" є одним з найбезпечніших продуктів в світі. Зараз в Україні кожного тижня запускаются нові послуги і готується "Дія-саміт", де будут тестувати багато послуг, які пов'язані з отриманням субсидій, комунальних послуг і соціальних послуг. Крім того, за допомогою додатку, будуть відправлятися реальні платіжки за комунальні послуги. 

Цього року до мережі Інтернет буде підключено більше одного мільйона українців, а наступного року темпи збільшаться, тому ми над цим працюємо до кінця 2023 року. Всі роботи будуть проводитится за рахунок субсидії. Ми доомагаємо ОТГ і провайдерам.

"В нашій країні дуже багато освітніх продуктів, на жаль, не у всіх є можливість навчатися, тому ми допомагаємо стимулювати і розвиток онлайн-курсів, і розвиток наших людей", - сказав міністр.

Читайте также, Министерство цифровой трансформации Украины ввело новый способ авторизации в приложении "Дия". Для этого необходимо иметь биометрический загранпаспорт.

Подписывайтесь на наш Telegram-канал  и узнавайте первыми о главных событиях в Украине и мире.

Теги по теме
Украина Новости Власть Образование Интернет
Источник материала
Поделиться сюжетом